Hurra

Hurtigt hej

Det har stået lidt stille med skriveriet de sidste par dage. Det er simpelthen fordi jeg lige er faret vild ovre i WordPress.

Jeg er nemlig ved at flytte bloggen fra gode -men også særdeles gamle- Blogspot (yes, I know. Det tog kun 7 år – men de ville så gerne have, at jeg blev lidt længere) Og det med at få tingene som jeg vil have det, tager altså lige lidt længere tid end jeg havde troet.

Den her blog har altid fulgt mig som en temmelig direkte repræsentation af hvor jeg var i livet. Det er måske derfor den er så skitzo…

Da jeg startede den i 2010, gik jeg på designskolen og manglede en process blog, hvor jeg kunne dele mine selvhøjtidelige studietanker om design. Så kom den til at handle om bæredygtigt forbrug og modelrettigheder.

Og nu er bloggen så landet, sammen med mig, her på 4. sal uden elevator, midt i voksenlivets spæde suppedas: Der hvor man seriøst begynder at overveje, at gøre noget ved sin pensionsopsparing, pludselig skal huske 2 personnumre udenad når man ringer til lægen, og hvor man næsten synes at man har fri, når man tager opvasketjansen om aftenen og lukker døren til køkkenet og hører Lemonade, mens man ligger på alle fire og prøver at gnubbe indtørret leverpostej af en Tripp Trapp stol. Det er også der, hvor man endnu ikke har fundet sit drømmejob, men stadigvæk arbejder hist og pist, og man drømmer enten om en fast stilling, eller et genialt selvstændigt liv, med masser af kunder der strømmer til.

Og man tager til jobsamtale med sin 8 mrd’s babybule skruet ned i et pencilskirt og prøver at fyre jokes af om at de får 2 for 1, og ingen griner. Dér. Der er jeg. Lige midt i en rodebutik af et liv. Og der er bloggen også.

Det med livet får jeg nok ikke styr på lige foreløbig, men lige om lidt så er her i hvert fald flot og pænt, det lover jeg.

Till then.

Titusinde babyspark og nu 32-årige flyverkram

Ida

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply