Tror svaret er ja

Når man helt uden at opdage det, ender med at fejre sin første måned som mand og kone med at spise frokost i en pølsevogn, gå i netto på vej hjem, tømme grøntsagskuffen ud på en tærtebund, se Arvingerne (er ikke helt overbevist, men vil så gerne elske det ligesom dengang i 1. sæson) og spise flødeboller i sofaen mens man ser 21 Søndag.

Har man så bestået Hr. og Fru Danmark testen?

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Carina 19. januar 2017 at 21:01

  Så vil jeg da ikke holde mig tilbage med ros 😀
  Jeg synes du skriver så mange gode og underholdende indlæg, og det håber jeg du bliver ved med at gøre lige så ofte som du gør i øjeblikket – og stopper det der med at holde lange pauser! 😀

  Så.godt gået! Kærlig hilsen en meget glad og tilfreds læser 🙂

  • Reply Ida 2. februar 2017 at 22:18

   Hej Carina,
   Ih! Det der ros – det er bare en sindssygt dejlig ting. Tusinde tak fordi du læser med! Jeg lover at gøre alt hvad jeg kan, for at holde kadencen
   Kærlig hilsen Ida

  Leave a Reply