Det (mor)somme liv, Familieliv

Mor gemmer sig lige herinde i skabet…

Min kæreste er lige taget på drengetur til Stockholm og jeg sidder i min sofa med plukkeveer og et hjemmebarn der endelig sover til middag. Der gik lige præcis to timer fra jeg besluttede mig for at Kurt og mig skulle have en hygge-hjemme-dag, til at jeg fortrød. Vi HAR nemlig hygget os så helt utrolig meget de sidste par dage. Bagt rugbrød, danset, haft det ægte sjovt og nu er der ligesom ikke mere hygge tilbage, og jeg kan ikke sidde mere i det legekøkken. Lige før gemte jeg mig for ham inde i stuen – Giver det mange point at lege gemmeleg, i håbet om at barnet er 10 (fredfyldte) minutter om at finde en? Heldigvis kommer min mor og søster snart forbi, og SÅ skal vi fandme hygge os…

Forøvrigt flygter mit ammehår nu officielt fra mit face. I alle retninger. Hårkur, kokosolie, hovedbundsmassage – INTET bider på de hormonelle krøller. Seriøst. Hvad stiller man op?

Best regards

Simba

 

 

hygge

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply