Småt brandbart

Småt brandbart fra en sofasøndag

– Til min store overraskelse kan jeg, her 33 uger henne,  ikke længere gå tur med en 1,5 årig på skuldrene og en tung rygsæk. Doh. Fik de ondeste plukkeveer i går og troede faktisk et kort øjeblik at jeg var ved at gå i fødsel.

– Jordemoderen på Rigets fødemodtagelse var heldigvis sød og forstående over mit evige overmod. Vi blev enige om at jeg liiige slappede af i dag.

– Min kæreste er lige kommet hjem igen fra Sverige med take-away fra Yoburger og der er snart Arvingerne. Hr og Fru Danmark slår med andre ord, til igen.

– Min krop er nu blevet så tung at min røv sover, når jeg har siddet på den i 30 minutter. Lidt sejt at den sådan har fået indbygget dvalefunktion.

– Hehe, hvad sker der for Frederik’s kunstprojektet i Arvingerne i dag? DR Drama har lige ekstra drama på drengen. Jeg kan lide det! 

– I morgen starter jeg på et 4 ugers praktikforløb (det som vi dagpengemodtagere kalder for “en kort projektansættelse”). Det blir skidegodt! Glæder mig så meget til at arbejde fuldtid med det jeg rent faktisk er uddannet til, inden jeg skal tilbage i babyboblen igen.

– Alec Baldwin. I salute you. 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply