Je suis stadigvæk gravid

Nå, de der veer i går var totalt Fake News. 

Men jeg fik fodmassage, take-away, og spiste softice i solen mens nogen vaskede gulv, pustede fødekar op og ordnede ALT herhjemme. Fedt. Har tænkt mig at fake veer fra nu af og til termin.

I dag er der en uge til termin og det har vi fejret med gåtur i solen, hindbærbladthe og en burger på Sporvejen. Og nu – klokken 14.35 – har min livmoder officielt nedlagt fogedforbud mod min krop. Så resten af dagen skal jeg ligge her på sofaen og kigge på himlen (=Facebook og dr.dk) og lytte til drengene der leger i gården.

Another day in paradise… #fuckingstrømpebukser

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Liselotte 26. marts 2017 at 13:44

  Det er hårdt arbejde, du er i gang med.

  Håber alt er vel og der er underholdning nok omkring sofaen, eller hvor du nu end er i det virkelig fine vejr.

  • Reply Ida 27. marts 2017 at 13:37

   Tusinde tak for hep Liselotte :=) Håber du også nyder vejret!

  Leave a Reply