Seje folk i mit feed

Barselstid for mig = søvnløse nætter = et 600% øget social medie forbrug. Det kunne meget godt være anderledes, men sådan står det altså til. Jeg kan bare godt lide at følge med i andres liv. Her er et par af dem som jævnligt fylder mit feed med inspiration, eyecandy og gode hverdagstanker. (Hvis jeg mangler nogen, så sig endelig til – I need that dope). 

Instagram

@slicehawaii  = Verdens fedeste paphatte og neonbabytøj fra en af mine sjoveste venner fra Designskolen.

@intetrimerpaaastrid = Tanker og lol fra en 25 årig, som får mig til at tro på at samfundet nok skal klare sig, hvis bare 20% af Z-generationen er som hende.

@young_embryo = Ved faktisk ikke hvem der står bag, men hvis grineren, hjemmelavede femi-memes er din thing, så følg med 🙂

@furrylittlepeach = Australsk illustrator som maler akvareldyr like a boss og dokumenterer fra hendes moderne krea boho studio i Sydney. 

@haengekoejehud = Verdens bedste ordjonglør opdaterer fra livet på en bondegård, med søde børn, bøger, pelsgrise(!) og sætninger der er out-of-this-world.

@notkredep = Har aldrig forstået… Er det Krede P? Uanset hvad er han i hvert fald sjov.

@gabriel_held = Obligatorisk for alle 90’er nostalgikere.

@everyoutfitonsatc = Obligatorisk for alle Sex & The City fans.

@wildthingsdk = Gletsjere, smuk natur, tegneskitser og hjemmelavede laserskårede vinterdyr.

@ulrikkefalch = Aka Vilde fra SKAM. Men mest af alt en tiltrængt fuckfinger til alle instagrams skønhedsidealer og humblebraggere (og så elsker jeg at hun feminist på den storsmilende, røvrystende måde – Er blevet nødt til at unfollowe et par ellers seje damer, fordi de simpelthen var for sure/kun opdaterede hver gang de var i Deadline eller tømte menstruationskopper i mit feed – Sorry, men nej tak).

@signemolde = Lige så sjov som i Quizzen

@silja_ok_king = Da jeg gik til musical på Espergærde Ungdomsskole, var Silja hende som sang som en drøm OG var mega sjov. Nu synger hun (stadigvæk) som en drøm OG er mega sjov i mit fjernsyn, som børnevært på Ramasjang.

@trineoehlenschlager = Dejlig tøjstil og Mastering The Art Of Pandehår.

@tildemariann = Mor til fine Sulajma, dejlige farver, kolonihavestil og pæne billeder (..og så var det Tilde jeg i sin tid stiftede Foreningen Danske Modeller sammen med). 

@hellajoof = Mama Hella forever!

Lucia Odoom (Facebook) = Bl.a. vært på Politikens Poptillæg podcasten og har en virkelig god finger på popkulturpulsen. Ærlige opdateringer om usikkerhed og freelancelivet og endnu vigtigere: Skarpe realtime analyser af Bagedysten og Gift Ved Første Blik.

Tilføjelse: Jeg glemte helt at nævne @lykkelykke til alle som kan lide fjerne horisonter, glade øjeblikke og et på alle måde smukt hylster og sind på surfbræt og tacoskaller gennem livet. 

Blogs

De 3 faste

Blogsbjerg = Har fulgt med hos Linda siden hun i 2010 fik Anton med sig selv. I mellemtiden har hun fået Frida, flyttet til Esbjerg og udgivet en bog. Hendes blog har altid været fyldt med humor, selvironi og så vender hun på bedste vis store og små politiske og etiske tanker om livet.

Sneglcille = Har aldrig lagt skjul på at Cecilie er mit første og største blog crush. Nu venter hun barn nr. 3 og selvom bloggen har ændret sig lidt efter hun blev fuldtidsblogger (fair enough), er den stadigvæk fantastisk.

Neo Hippie = Den dårlig samvittighed over at jeg altid vil elske bland-selv-slik, Netflix, uld, lasagne og flotte ting, opvejes af den gode inspiration til en radikal bæredygtig zero-waste livsstil (især når det kommer til alt det der med børn, bleer og vikler).

De nytilkomne

Rock Paper Dresses = Tøjstilen! Og for nyligt også fine, fine tanker om det at være ufrivilligt barnløse.

Nomdemie = Sarkastisk Nørrebrosk blogger som vandt mig over med det her indlæg.

Velvet Snow = Humoristisk æstetiker med pænt (og dyyyyrt) tøj.

Twin Peaks = Sød, selvironisk tvillingemor. 

Lortemor = Ærlig og god københavnermor. 

Nutidensmor = Ærlig og god Århusianermor. 

Superheltemor = Bare god. Har f.eks. lige tvunget min kæreste til at læse dette indlæg inden vi om 5 minutter skal prøve det der hjemmefødsel.

🔸

Oooog that’s sådan cirka my guilty pleasures! Hvem mangler?

Rigtig glædelig Søndag ☀️

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply