Barsel

Apropos ingenting #3

– Er der åbenbart intet som det første mødregruppebesøg der kan trigge mit oprydningsgen. “HEJ! Se os. Vi bor ikke i en mødding. Jeg har ikke lige brugt en stofble til at tørre toilettet af med”

– Hjalp det vildt meget at smøre lanolin på mine bryster. Bare lige FYI. Så nu græder jeg ikke længere når jeg ammer. Det er fedt.

– Har Kurt lært at sige kom. Og han er ellevild med konceptet. “Kaaaaaam mor, kaaaaaaam!” Siger han mens han tager min hånd. Og hver gang går jeg lidt i stykker af al den kærlighed. Jeg spår Kurt og Kom en stor fremtid sammen.

– Har jeg fået min Sana forårsjakke på. Og den er kun lidt for lille. Det har jeg det rimelig Miranda baby weight med.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Maude // skøreliv.dk 18. maj 2017 at 16:32

  Det dér med at gå i rengøringsselvsving fordi mødregruppen kommer, det er vist bare starten på en lang række vanvidsår på den front. I hvertfald hvis du har det som mig (og dét er der selvfølgelig absolut ingen, der siger, at du har!) – men lige så snart vi har ‘andre mødre’ inde i billedet, vil du opleve, at noget trykker på den mekanisme i dig, som får dig til at gå amok. Min ældste går i 6. klasse, og jeg går stadig amok. Og jeg fatter virkelig ikke, at jeg gider. Men det er noget med at præstere. Og leve op til et eller andet, som jeg tror primært findes inde i vores egne hovedet. Håber det går over på et tidspunkt….

  • Reply Ida 8. juni 2017 at 8:35

   Jeg er faktisk så glad for at høre, at vi alle sammen har det sådan! Så kan vi måske snart bare aftale at droppe det pis. Jeg skal bare liiiiige støvsuge….;) Kh Ida

 • Reply Liselotte 18. maj 2017 at 20:58

  Godt du fik dig en jakke:)

  • Reply Ida 8. juni 2017 at 8:38

   Undskyld Liselotte, jeg har ikke set din kommentar før nu. Men ja! Og for tiden har man da endda lidt brug for en Sana-regnjakke, med det dritte sommervejr vi holder os. Kh Ida

  Leave a Reply