Apropos ingenting #4

– Skal jeg på date med min mand i aften. Sikke et show. Men nu er der malket ud og lasagnen er på køl (wauw, for en romantisk sætning). Og jeg glæder mig. Jo, jeg gør. 

– Fik jeg ellers lige set min fødsel på film. Det var ikke helt så lysegrønt som jeg husker. 

– Har jeg vasket hår for anden gang siden Otto blev født. Var i den forbindelse nødt til at løsne min knold og er stadigvæk i chok over den ..ting der sidder på mit hoved. 

– Kender nogen en billig frisør til langt hår? 

– Er ekspedienterne i Magasin faktisk virkelig søde. Det var mig der var en sur røv. Undskyld. 

– Er det, at se sig selv føde, ca. lige så grænseoverskridende, som hvis man så sig selv onanere, i et rum fyldt med familiemedlemmer. Og så kommer der en baby ud. Og det første man siger (råber) efter “hej lille skat”, er “MOR! MOAR!!” Så deeet. 

– Kan man til gengæld roligt tage på Louisiana og se Tal R, selvom det koster boksen. Det var virkelig en pæn, pæn udstilling. 

– Manchester❤️

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Liselotte 24. maj 2017 at 21:28

  Håber, at date med mand var lige som den skulle være 🙂

  Der findes en genial frisør til alle hårlængder, om hun er billig? Hendes priser er meget fair.

  Os, der har givet hende anbefalinger er enige om en klar 5 stjerner. Og så er hun den sjoveste, sødeste frisør.

  http://www.linebo.dk/

  Jeg brugte aftenen på den vildeste synsprøve og skal have briller med et “utal af styrker”. Min optiker havde ellers forsøgt at trække det en 15 år endnu, så han kunne nå pensionen og sælge butikken, inden jeg skvattede på næsen foran hans butik midt i Torvegade p.g.a. mere end en styrke. Det koster så som en middag for to på Noma …

 • Reply Carina 25. maj 2017 at 15:04

  Hahaha til nr. 6!

 • Leave a Reply