Sådan blir du bikiniklar / Ida elsker (næsten) sig selv

Ti år som model, har givet mig sort bælte i selvhad. Der er ikke den kropsdel jeg ikke har hadet gennem tiden: Hofter og lår på en delt førsteplads, skarp efterfulgt af overarme, knæ, fødder, hage, pande og bryster. Hver kropsdel har været en tur gennem den kærlighedsmaskine som mit selvoptagede ego er. Når jeg ser gamle modelbilleder af mig i et par str. 34 hotpants, kan jeg kun huske, hvor tyk jeg følte mig da billedet blev taget. Det er sgu flot.

Derfor gjorde DR3 serien Petra elsker sig selv indtryk på mig. Jeg synes helt ærligt at Petra er overdrevet smuk – også i bikini. Tænk at være så pæn og cognacfarvet og faktisk have bryster. Og øjenbryn.

Men Petra synes jo ikke selv, hun er smuk. Og så er det ligemeget hvad alle andre tænker. Det man synes om sig selv, har intet at gøre med hvordan man ser ud. Det er pissetræls.

Så da solen i weekenden tittede frem gennem de svenske trækroner, tog jeg min bikini på og – godt belært af Petra –”glemte” jeg at se mig selv i spejlet inden jeg gik udenfor. Det var faktisk dejligt. Og jeg håber at jeg kan gå en sommer i møde, hvor jeg hader mig selv lidt mindre, end jeg gjorde sidste år.

Skål på det, fra min bikinikrop til din.

Køb en bikini. Hav en krop klar til drinks og løjer. Du er nu bikiniklar!

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Liselotte 30. maj 2017 at 20:46

  Det er jo ikke en anden krop end, da den var størrelse 34, den har bare været på overarbejde i en periode, så den trænger til, at du sætter pris på den på den gode måde.

  Min har været mange størrelser og er på en mærkelig måde endt med at være tættere både udseendesmæssigt og m.h.t. vægten på den, jeg havde som ung, end den som jeg havde fra ca. 35-48 år gammel.

  Til gengæld ser det ud som nogen har haft noget lynlås-noget i gang lige midt for ned langs nederste del af maven. Hende overlægen, der blev nødt til at gøre det, var virkelig ked af det. Men hvad pokker, den er symbol på, at jeg er i live 🙂

  Så over tid vil der være flere udgaver af dig og din krop, end du lige forestiller dig lige nu.

 • Reply Julie 30. maj 2017 at 21:11

  Du ser dejlig ud 🙂 Tak for et vigtigt indlæg!

  • Reply Ida 31. maj 2017 at 19:33

   Tusinde tak Julie <3

 • Reply Sarah 31. maj 2017 at 5:06

  Oh Yes! Tak fra hende den førstegangsgravide, der skal i bikini om lidt

  • Reply Ida 31. maj 2017 at 19:33

   Tillykke!! Og NYD den sol og smukke mave for filan. Det er det dejligste i verden. Og selvtak:)

 • Reply Linda 31. maj 2017 at 6:05

  Ida, med fare for at få udstedt et tilhold, så bliver jeg nødt til at sige, at du er det vildeste eksempel, jeg kender på den der: “Be the change, you want to see in the world”. For helvede, du er modig og god!

  • Reply Ida 31. maj 2017 at 19:32

   DU får fanme aldrig tilhold for at skrive fine kommentarer! TAK søde Linda – Jeg blir så glad.

  Leave a Reply