Barsel

Apropos Ingenting #6

– Er der alt for mange gode tv-serier i universet til at vi nogensinde får vasket gulv igen: The Handmaid’s Tale, House of Cards, Please Like Me, Girls, Skam, Big Little Lies, Anne With an E (jeg elskede den gamle serie, og havde egentlig afskrevet den nye på Netflix, men blev så overbevist af Karoline), Sense8, Black Mirror, Stranger Things, Twin Peaks… Fuuuck. 

– Sidder jeg lige nu på Rigets børnemodtagelse med min sovende, feberramte lille 2,5 mrds fyr. Klokken er 01.13 og der er ammebæ overalt på mine bukser (Seriøst. Prøv selv at gribe en urinstråle i et bæger, imens du ammer). 

– Er der en times ventetid på den blodprøve vi lige har fået taget… 

– Science fiction film, ik? Hvorfor svømmer hovedpersonerne egentlig altid så meget i dem? Det er som om at 2/3 inde, skal nogen altid lige smide tøjet og en tur i infinity pool. Jeg forstår det ikke. 

– Masserede jeg forleden 2 dl kokosolie i mit hår i ren og skær afmagt. Og her tre dage og en hårvask senere er vi tilbage til det gode, gamle fissekrøllede udgangspunkt. Pis. 

– Var jeg som 13-årig med min mor backstage på tv-programmet ‘Pernilles Univers’. Og jeg læste manuskript med Pernille Aalund, mens hun fik make-up på. Den dag står stadigvæk for mig, som den lykkeligste i mit liv. 

– Skal vi besøge en børnehave kl 10 i morgen og der kommer mødregruppe kl 12. Og nu er klokken lidt i 2 om natten. Bum bum. Blir lægerne mon meget sure, hvis jeg lige nupper en lur på den her briks? 

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Maude // skøreliv.dk 15. juni 2017 at 3:26

  Hold nu op for en nat! Stakkels lille fyr!… Og dig! Og dit hår (har selv samme udfordring fra tid til anden…). Håber SÅ meget du crashede den dér briks….

  • Reply Ida 15. juni 2017 at 18:09

   Det gjorde jeg faktisk ikke. Blev afbrudt af flink, flink læge (som dog forventede at jeg kunne mit barns personnummer udenad?!) og tusinde tak for hep❤️

 • Reply Den Sure 15. juni 2017 at 10:38

  Nåmen også lidt apropos ingenting, så sætter jeg hår med det her: https://www.matas.dk/lee-stafford-arganoil-treatment-200-ml
  Dvs en klat krammes i fugtigt hår, som formes og tørrer. Tager lidt af kusselooket, for mig.

  • Reply Ida 15. juni 2017 at 18:07

   Ah, TAK for råd. Det må jeg prøve. Til kamp mod kusselooket

 • Reply Sarah 15. juni 2017 at 15:24

  Hehe

 • Reply VenterPaaVinBlog 17. juni 2017 at 6:56

  God bedring med den lille – håber du fik en skraber på plastsæderne 🙂

  – A

  Ps. Måske svømmer de, for at varme op til gun/monster-fight? Lige løsne ledddene.

  • Reply Ida 17. juni 2017 at 21:56

   Tak! Jeg nåede sgu ikke en lur – Næste gang sker det! Riget ku faktisk godt have en infinity pool…

 • Reply Pedrsn 17. juni 2017 at 16:45

  God bedring til bette.

  Fatter ikke heller, at de forventer man kan sin nyfødtes personnummer udenad!

  • Reply Ida 17. juni 2017 at 21:42

   Neeej vel? Det er så mærkeligt!! Hallo, jeg kan dårligt nok huske mit eget! TAK! Godt jeg ikke er den eneste 😉 Kh Ida

  Leave a Reply