Bæredygtighed

Er der nogle søde supermarkeder på linjen? 

Kære supermarked

Jeg har ca. 1 ton af jeres plasticposer til at stå ude på min bagtrappe, og jeg nænner ikke at bruge allesammen til affalds- og bleposer. Så derfor tænkte jeg på, om ikke I kunne have en beholder stående ved siden af jeres kasser, hvor man kan aflevere sine brugte bæreposer tilbage? Så kan vi kunder selv vælge om vi vil bære varer hjem i vores eget indkøbsnet, købe en ny plasticpose, eller tage en genbrugsplasticpose?

Så kan vi lige få god samvittighed og hjælpe verdenshavene 🙂

Kh Ida

supermarkeder

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Julie 10. juni 2017 at 6:41

  Supergod idé! Bruger selv indkøbsnet, som jeg har med, men det hænder jo, at man har glemt det, og jeg har så mange plastikposer liggende, som ville være helt perfekte til genbrugsindkøbsnet! Seriøst – den ide skal pitches! Måske til Rema? De går i forvejen op i mindre madspild?

  • Reply Ida 13. juni 2017 at 9:06

   Taaaak! ja, måske skulle man prøve at skrive til Rema 🙂 Det er sjovt, for utrolig mange mennesker har nemlig skrevet “brug et indkøbsnet, Ida” and I’m helt ærligt lidt like doh! ALLE bruger da indkøbsnet – men det er præcis, som du skriver, ikke altid man lige får husket det:)

 • Reply Pernille 11. juni 2017 at 17:20

  Høøøøøørt!! ❤️

 • Leave a Reply