Familieliv

Lykken er sandede baller (ode til Amager Strand)

Vi skændtes hele vejen herud. Tværs gennem Lidl hvor jeg ammede og hakkede mens vi fyldte melon og nektariner i vognen. Hold-kæft-isen smeltede ned af toårigs t-shirt og klistrede alt til. Og da vi endelig nåede ned på stranden, gad han kun sidde inde i sit strandtelt. 

Men så lige pludselig (og lokket med plastic og riskiks) lykkedes det at få ham ned til vandkanten. Og så sad han ellers der en hel time og gravede løs med røven i vandskorpen. 

Fra tæppet, hvor jeg ammede og kiggede på Niklas og Kurt i vandkanten, opdagede jeg, at det der picture perfect postkort som en familie også kan være, faktisk også var blevet mit. Og om 20 år når mine børn er blevet store, og jeg har glemt alt om terrorsøvn og blodige brystvorter, vil jeg kigge på det billede og tænke 

hvor var jeg lykkelig. 

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Mie 19. juni 2017 at 8:35

  Nuårh…

 • Reply Sara 19. juni 2017 at 9:33

  Story of my life

 • Reply I say no more | Skøre liv… 19. juni 2017 at 20:05

  […] tænker på, at der mangler et kodak-moment i denne her ligning. Sådan ét, som man kan finde hos Idabida. Jeg elsker hende faktisk. (Og synes generelt der er for lidt linklove i det her Blogland). Moren […]

 • Reply I 19. juni 2017 at 21:58

  Jamen altså!!! Det er jo den eneste grund til, at man gør det igen….både det med strandturen og det med at få mere end et enkelt barn. Og nu, uden elegant overgang eller forbindelse til emnet, hvad med kun at bruge balsam i håret? Altså trap ud af shampooen og bare giv en omgang med vand og så en gang balsam. Og jeps, den duer selvfølgelig ikke på dage med gylp og leverpostej i håret, men på sigt ikk? Siges at gøre underværker….

  • Reply Ida 20. juni 2017 at 6:04

   Det er virkelig en god ide! Altså det med balsam i håret. Et barn mere, tror jeg lige, jeg venter lidt med;) Tak for tip og hep!

 • Reply VenterPaaVinBlog 26. juni 2017 at 9:33

  Årh, hva’? Det er da cute 😀 <3

  – A

 • Leave a Reply