Familieliv

Smager lige på livet som hjemmegående…

De sidste par dage har Kurt holdt fri fra vuggestue. Det er sgu ikke for børn at være hjemmegående med 4 børn i alderen 0-5 år. Har konstant lyst til enten kaffe eller lur. Og har på ingen måde overskud til at skrive. Jeg må altså lige trawle internettet for fuldtidshjemmegående bloggere, så jeg kan finde ud af, hvordan man skruer en hverdag sammen med lige dele rutine, leg og ro til den voksne (og nej, toiletbesøg gælder simpelthen ikke).   

Derfor er her stille på bloggen: Jeg har bare lige travlt med at fjerne tusch og tis, trøste, finde snegle, skifte, skære frugt og falde om af træthed. 

Hjemmegående people, I salute you. 

Makeup af Filippa, 5 år.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Liselotte 23. juni 2017 at 14:32

  Fra 2 til 4?

  Men Filippa 5 år, er dog næsten med på beatet:) Hun kan blive min stedstoresøsters afløser

  Også selv om The Guardian (!?) havde en artikel om, at hende der, der startede bølgen med at male med den brede pensel under kindbenene er lidt bagud med sin nye makeupserie i forhold til trenden – åbnede ikke artiklen. Dog skal The Guardian have ros for sin alsidighed

  • Reply Ida 23. juni 2017 at 21:22

   Hehe, det er min svigerindes datter. Og ja, hun er vanvittigt skarp med en pensel;)

 • Reply Pernille | MorMedHjertet 23. juni 2017 at 18:57

  Jeg går hjemme med mine tre, men leder stadig efter den der formel, du beskriver, her fire år efter jeg begyndte. Forleden havde min mand de to store ude af huset det meste af dagen og jeg havde kun den lille og det føltes som en fridag. Seriøst, hverdagen må alligevel være ret intens, hvis man opfatter det at sidde stille og roligt i sofaen det meste af dagen og amme som at holde fri (fra sine børn(!))
  Hvad fandt du i din søgen? Nogle jeg bør læse med hos?

  • Reply Ida 23. juni 2017 at 21:24

   Pernille, seriøst, I salute you! Det er så imponerende!! Jeg har ikke fundet nogle bloggere – men forstår godt hvorfor. Det er jo _umuligt_ at få bare 2 sekunders ro.

  Leave a Reply