Småt brandbart

Apropos ingenting #9 (ferie edition)

– Har Otto altså FoMo. Han er i en alder af 4 mrd, det vildeste partymonster jeg kender. Han gider bare ikke at sove. 

– Er han heldigvis altid glad.

– Fungerer en baby bedre end faktor 50 når det kommer til at moderere sin solbadning. Seriøst. Vi har været i Spanien i en uge og jeg er ikke blevet rød endnu. Kan ikke finde ud af om jeg er lidt skuffet. 

– Har jeg tilgengæld røget to (meget forbudte, I know) cigaretter ved poolen efter putning. Et eller andet skal jeg jo smadre mig selv med. 

– Vandt Aperol Spritz mit hjerte på vores første feriedag hernede. Og den holder det stadigvæk fast i benlås. Gen-i-al sundowner.  

– Er vi 6 voksne og 7 børn i alderen 0-5 år i den her villa, og det er ved at gå op for mig at børnene tror at vi er de voksne. 

– Har jeg besluttet mig for at beholde de sidste 10 graviditetskilo. Mest så jeg kan ryste røv og være lige så sjov som @celestebarber er på Instagram. Men også fordi Jamón Iberico. Og Sangria. Og hvidt brød. Og oliven. Og aioli. 

-Er Kurt ved at blive ret gode venner med poolen. Det er så hyggeligt. 

– Var jeg uden tvivl blevet astronom, hvis jeg havde været bedre til matematik. Som teenager var astrofysikeren Anja C. Andersen ubestridt mit største idol. Jeg var i praktik på Niels Bohr Instituttet, havde Hestehovedtågen og Buzz Aldrin hængende på mit værelse og sad klistret til skærmen når hendes tv-programmer “Kosmos” blev vist. I går kommenterede Anja på et af mine blogindlæg. Hvad er den matematiske formel for starstruck i 2. potens? 

– Nåmen det var det Sangria vi kom fra. Jeg har nemlig fået opskriften på en perfekt sangria af min ven Christian. Den går sådan her: 

1 flaske rødvin

1 dl cognac

2 dl cava

1 dl appelsinjuice

Skåret dåsefrugt m. frugtjuice

1 citron i tern

1 appelsin i tern

1 æble i tern

Is 

Hældes i en stor kande, røre, røre, røre og ét voila! Drikkes af dit flotteste glas🍹

Skål fra varmen, poolen og ipaderne😘

Celeste Barber

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Skalotteløg 27. juli 2017 at 9:35

  Jeg har aldrig været så bleg, som efter jeg fik børn! Er nærmest gennemsigtig. Min mor kommenterede en meget tydeligt blodåre for nylig, og så måtte jeg jo bare konkludere, at den er kommet af at få børn. Før levede jeg af kærlighed og kildevand, men efter børn, er det simpelthen nødvendigt også at pumpe blod rundt for at holde sig vågen.
  Sådan en sangria lyder ret meget som en “Det vi lige har i køleskabet”-drik 😉

  • Reply Ida 28. juli 2017 at 19:56

   Haha, du er sjooov! Pumpe blod rundt. Lol:) De blodårer blir så ellevilde af de børn! Og Yes, sangria er vist bartenderens svar på retten “væltet køleskab” som vi gør det en hem del i herhjemme:)

 • Reply Mette 27. juli 2017 at 14:26

  Oh Anja! #lifegoal
  Hvad kommenterede hun på?

 • Reply Lene Burchardi 27. juli 2017 at 14:52

  Jeg kan huske at du som ca 12-årig skrabede alle de penge du havde sammen og lånte resten af mig som forskud på næste uges lommepenge for at købe en lillebitte meteorit på Geologisk Museum. Og havde et billede, hvor der stod ‘En pige uden fregner er som en himmel uden stjerner’ stående på din væg.
  Men hvor sejt er det også lige at have en rødhåret, smilende og superintelligent forsker som rollemodel i stedet for Paris Hilton eller Tori Spelling. Jeg syntes i hvert fald at du var ret cool dengang (også!)

  For øvrigt vil jeg gerne lige tage æren for ‘Hvad er det værste, der kan ske’-reglen. ‘Sig ja’-reglen kommer ganske rigtigt fra din far, og jeg tror næsten den var en af grundene til, at jeg syntes det kunne være en god idé at få børn med den mand. Men ‘Hvad er det værste der kan ske’-reglen er lige den nødvendige moderation, så man netop ikke har 10-årige i gang med en motorsav eller 12-årige, der kører bil-ræs på Strynø. Kan for øvrigt huske, at jeg var ved at dø, da I skulle flyve med en af din fars venner til Strynø i et bittelille privatfly. Der fik jeg vist ikke lov til at tromle den regel igennem.

  • Reply Ida 28. juli 2017 at 20:02

   Hehe, ja, det er rigtigt. Det var en FLOT meteor! Og jeg beklager at måtte huske dig på det, men jeg *havde* jo faktisk også en plakat af Pamela Anderson fra de glade Barb Wire dage hængende. Med bryster ud over det hele. Og du troede at jeg var lesbisk. Så deeeet…

 • Reply Matilde 27. juli 2017 at 22:33

  Jeg ved godt, at det er totalt irelevant, men jeg elsker at din blog er gul i toppen. Det gør mig så glad, hver gang jeg tjekker din blog. Også selvom der ikke er kommet et nyt indlæg (burde vidst sige tekst, men synes ikke det lød så godt i denne sammenhæng. Undskyld til Karoline fra icarriedawatermelon)

  • Reply Ida 28. juli 2017 at 20:03

   Hej Matilde! Tusinde tak. Det er jeg faktisk virkelig glad for at høre! Jeg blir også glad af gul. Men tænk at der er nogle der ligefrem “tjekker min blog”. Det gør mig meget glad. Tak! Kh Ida

  Leave a Reply