En iPhone junkies bekendelser

Jeg er blevet afhængig af min iPhone. Sådan seriøst. Den er gået fra at være sporadisk tidsfordriv, til at blive en fast følgesvend med mig og min baby rundt, ikke bare i byen, men nu også i lejligheden. Ammetid = telefontid. Puttetid = telefontid. Selv toilettet = telefontid. Jeg tager altid lige mig selv i at tjekke, om den er indenfor rækkevidde, og savner den, hvis ikke den er i nærheden. Det har, med andre ord, taget gevaldig overhånd – jeg har nok ikke rigtig villet indrømme det før nu.

Jeg skal “lige” rystes fri fra den. Ud og skabe memorable moments uden konstant at skulle dokumentere dem i den sorte boks.

Så når jeg i dag tager på ø-lejr, blir det uden telefon. Og det blir rigtig, rigtig godt.

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply dorteS 3. juli 2017 at 19:47

  Samme her! Har derfor installeret appen Moment, der tracker og afslører præcis hvor meget jeg bruger telefonen. Indtil videre har det fået mig til at skære pænt meget ned… men ikke nok!

  • Reply Ida 13. juli 2017 at 20:09

   Ej, det må jeg prøve (skrev hun fra sin tlf…)

 • Reply 6 mrd uden insta! - Idabida 17. marts 2019 at 6:46

  […] mere om mine tidligere insta-kvaler (for yes, we go way back) så kan man gøre det her, her, her, her eller […]

 • Leave a Reply