50 Shades of Søvnløs

Det her voksenliv ikke? Hvor muter man det? Eller trykker pause? Der er jo seriøst hele tiden noget man skal tage stilling til. Og man har ca. 1 time om aftenen til at organisere hele balladen. Tusinde ting hober sig op, og det eneste jeg rigtigt gider (i den der ene freaking time der), er at se HBO. Det skal jo også passes.

Så her er et kuld af småt brandbart fra den vindomsuste landsby, som er min hjerne.

• 50 Shades of Kobberspiral. Som jeg skal have sat op i morgen (hej svigermor!) fordi jeg seriøst ikke kan overskue at være gravid igen nogensinde lige nu. Men jeg kan til gengæld heller ikke overskue den 40 cm lange æske med “livmorinnlegg” jeg lige har hentet på apoteket.

• 50 Shades of Ligtorn. Sådan en har jeg åbenbart siddende på min ene fod (som om en kunstig hofte ikke var mormor nok?). Den mandlige hudlæge, som fortalte mig det, havde ikke behøvet være  pæn. #jegfinderselvud

• 50 shades of Whitney. Jeg må, må, må se Can I Be Me. Og virkelig helst ikke i en babybio.

• 50 Shades of Morgensur. Jeg er åbenbart en kælling før klokken blir 16.00. Og derefter er jeg bare træt. Så jeg er rigtig sjov at være gift med for tiden.

• 50 Shades of @linejensen_illu. Hende skal man altså følge på instagram. Især hvis man også ligger i apatisk ske om aftenen og beder sin kæreste fortælle om hvordan det var, dengang man mødte hinanden.

• 50 Shades of International Breastfeeding Week. Fortæller internettet mig at det lige har været. Og hvem skulle have troet at jeg faktisk ville blive lidt ramt i hjertet af et plat Ryan Gosling meme? Fordi jeg stadigvæk ammer Kurt, selvom han blir 2 år næste måned. Og det er helt ærligt ikke med min gode vilje. Men han blir bare så sur og ked af det, når jeg prøver at stoppe. Og så blir han omvendt tryg og glad, når jeg så giver ham lov. Uanset hvor meget jeg prøver at owne det, kan jeg ikke lade være med at føle mig som hende dronningen i Game Of Thrones der ammer sin skoleknægt. Så deeet… Men det vil jeg altså prøve at lade være med fra nu af. Fordi Ryan siger det.

• 50 Shades of Blogger? Selvom jeg egentlig har haft den her blog siden 2010, så er det først her det sidste halve års tid jeg har fået en rutine med at skrive, og en stemme som jeg føler, faktisk er mig. Og jeg er virkelig blevet glad for det. At skrive. Men jeg er nærmest blevet endnu gladere for at læse hvad andre skriver, både i kommentarsporet, i private beskeder og evt. på jeres egne domæner. Det gør mig virkelig glad og jeg kan så godt lide at krydsbestøve hjerner på tværs af tid og sted, som jo er det sociale medier kan. Derfor tænker jeg en del på om jeg ville kunne kombinere det her skriveri med det faktum at jeg d. 1. december er uden et arbejde. Det var bla. derfor jeg var virkelig forpustet på vej til et møde forleden. Jeg ved stadigvæk virkelig ikke hvad der skal ske.

• 50 Shades of Otto. Min lille baby er sgu blevet 4,5 måned. Han spiser grød! Og griner og er blevet skrevet op til vuggestue og whatnot… Jeg føler nærmest, at han skal på efterskole i overmorgen.

Ingen ved hvor tiden blir af.
50 Shades of søvnløs

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Maude // skøreliv.dk 16. august 2017 at 4:11

  Okay, mit Bloglovin’-feed er en hest, og skal ha’ en seriøs røvfuld! Hvorfor får jeg først en notifikation om dit indlæg i dag?! Nå, men tilbage til virkeligheden… Nu er det, at jeg vildt gerne ville skrive noget opmuntrende. Så jeg vil ikke gøre opmærksom på, at den time du har for dig selv til serier om aftenen om lidt overtages af store unger med sene sengetider, der ligger i sofaen i fødestilling og ser Sofie Linde-show. Ungerne, ikke sengetiderne.
  Jeg vil heller ikke sige, at jeg netop har fået en efterskoleplads til min ældste til om tre år (og det er virkelig mærkeligt – om tre år? – jeg husker jo med al tydelighed da han blev født, og det er jo kun et par dage siden, så det kan UMULIGT passe at han snart skal på efterskole).
  Men! Fra mit vindue på mit arbejde har jeg hver dag udsigt til en masse vuggerstuer, der tager på tur. Og hold KÆFT hvor er de søde, de dér bitte små mennesker i oversized refleksveste med cirka ti centimeter gummistøvle nedenunder. Og jeg tænker ‘sådan én vil jeg OS’ ha’!’ – så det er nok bare det jeg sender dig herfra: Selvom jeg kender ALT til det, du skriver, så er du bare en heldig kartoffel! ❤️

  • Reply Ida 17. august 2017 at 9:36

   Nejnej, det er mig der er hesten! Jeg må have trykket på etellerandet shit da jeg udgav indlægget. Bloglovin er vildt sød og artig. Og så bare lige TAK for at sætte det lidt i perspektiv – Haha, alt til sin tid! Sofie Linde show og fødestilling i DIN sofa. Gud ja, sådan en dag kommer også! Men det lyder nu også en lille smule hyggeligt. Når man en dag kan spille et spil med sine børn. Jeg glæder mig over min lille bitte refleksvest, tandbørstningen, Thomas Togbane, at han lige har lært at sige “Farveeeeel!” i vuggeren og alt det der. Og faktisk – når jeg lige tænker over det – er det i virkeligheden nok mere alt det voksne jeg vil have til at gå. Vasketøjet, opvasken, pladsanvisningen, andelsforeningens generalforsamlinger, udbetaling danmark og alt crap der. Haha. Barselsboblehjernen er forunderlig! Kh Ida

 • Reply Julie 16. august 2017 at 6:36

  Ej, det samme skete for mig. Det her indlæg dukker op 5 dage efter du har postet det.
  Bloglovin’, gå hjem, du er fuld!

  Vil ellers nødigt gå glip af dine indlæg <3

  • Reply Ida 17. august 2017 at 9:25

   Ejmen det er sguda mig der er fuld! Jeg har vist kommet til at trykke på en eller anden forkert udgivelsesdatoknap da jeg trykkede “publicér” – Det dukkede artigt op lige på den dag jeg udgav det. Så skål fra mig! Kh Ida

 • Reply Mette 16. august 2017 at 8:54

  Ja ja ja, gå fuldtid på bloggen! Du er så mega reflekteret og præcis til at beskrive livet. (Min) verden bliver sgu et lidt bedre sted, når du deler dine tanker i tekster.
  Kh en fellow undersovet mor med to under to

  • Reply Ida 17. august 2017 at 9:23

   Åh, Mette. Tak! Virkelig. Fellow undersovede mødre FTW! Kh Ida

 • Reply Anna 16. august 2017 at 9:35

  Æsken til kobberspiralen er heldigvis markant større end selve spiralen, fordi der i æsken også ligger et oplægnings-device. Selve spiralen er noget der ligner 4 cm lang, og det er der fint plads til i livmoderen – især efter et par børn Det gør som regel lidt ondt at få den lagt, fordi man tager fat om livmoderhalsen med en lille tang for at få spiralen ordentligt på plads, så tag evt et par panodiler en times tid før du har tiden til oplægning.

  Kh lægen ☺️

  • Reply Ida 17. august 2017 at 9:22

   Kære Anna! Jeg tænkte nok at det var sådan det forholdt sig – men giiiisp et hylster. Tak for de betryggende ord! Hvornår laver man egentlig en spiral til mænd? Kh Ida

  Leave a Reply