Småt brandbart

Apropos ingenting #10

– Er jeg ved at flytte min blog over til Storyplanes, som er et bloggernetværk hos Egmont. Det var derfor jeg var forpustet på vej til et møde forleden, og det er også grunden til at her er lidt stille for tiden. Det kommer ikke til at betyde noget for indholdet. Her vil være præcis lige så stil-, komma- og voksenlivsforvirret som altid.

– Har Otto konstant charmeren på. I går da jeg havde ham med til et møde med en caster, sagde hun at han virker til at være glad for at være havnet lige præcis her. Tænk hvis hun har ret i at sjælene bare flyver rundt i universet og venter på en krop at lande i? Og så ligger den der lille, gamle sjæl bare i sin spritnye krop, og tænker “Fedt! Jeg har forældre som ikke er skilt (…endnu), og en storebror! Og lækkert klima der er i det her land – Og der er ikke længere toiletter i gården!”. 

– Er der egentlig landskamp? 

– Rejser jeg om 10 minutter ned til en lille sydfynsk ø, hvor jeg skal være med mine børn i et par dage. Fordi der er turister, DHL løbetyper og biler overalt herinde i Kbh K for tiden. Har købt dobbelt familiezone-pladsbillet. Wish me luck! 

– Glemmer jeg at spise for tiden. Det er altså vildt, når jeg for 5 mrd siden var et sort hul, hvad angår mad. 

– Kan jeg tilgengæld passe mine bukser nu. 

– Overdeler jeg videre på Youtube. Det stak lidt af den her gang. Undskyld. Please stop mig hvis det blir for meget, ikke? 

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Louise 30. august 2017 at 11:39

  Jeg ELSKER den video 🙂

  • Reply Ida 30. august 2017 at 19:13

   TAK!

 • Reply Sofie Ude 1. september 2017 at 11:56

  Jeg ville på en eller anden måde virkelig godt eje sådan et par sugekop-øreringe-med-kvaster. Så kan man tage dem på når fx man skal være sammen med nogen, man ikke rigtig gider høre på, og samtidig se festlig ud
  Tak for en fantastisk blog! Og god weekend

  • Reply Ida 1. september 2017 at 21:31

   Haha! Ja! Præcis!! Eller lægge dem på øjnene i solariet. Du skal bare selv komme forbi Gammel Holm og hente dem 😉

 • Reply Marie Herskind 2. september 2017 at 10:15

  Jeg synes du er fuldstændig genial. Jeg græder af grin. Tak for det

 • Leave a Reply