Nu på Youtube(!)

Jeg har besluttet mig for at berige internettet med et par af de tricks jeg tilegner mig i løbet af min barsel.

Så her er den første af forhåbentligt mange små guldkorn fra det virkelige liv. Vi starter i den skønne afdeling aka dit ansigt.

Velbekomme.

Previous Post Next Post

13 Comments

 • Reply Maria | Blog Undone 24. august 2017 at 21:51

  Nice tip med farven ellers
  Jeg bliver dog lidt bekymret for din hud, hvis du bruger denne metode dagligt. Det virker noget hårdhændet kun at benytte håndklæde + vand. Men fuld forståelse for at tiden kan være knap under barsel.

  • Reply Ida 25. august 2017 at 12:37

   Åh, men du har jo helt ret! Og jeg håber at man kan ane en lille selvironisk smiley et sted mellem linjerne, for jeg er helt med på at det nok ikke er spor godt for min hud. Men nu har jeg 3 aftener i træk taget mig selv i at ignorere mine skidedyre, milde aesopprodukter og bare lave frotte-løsningen – fordi det bare lige var det nemmeste. Hehe…. så dumt. God weekend! Kh Ida

   • Reply Maria | Blog Undone 25. august 2017 at 20:37

    Det kunne jeg sagtens – og keep the pro tips coming 😉
    Der gik en blinky smiley tabt i min kommentar, så den lyder noget mere tør end forventet. Men jeg kender så godt det med at lave frotté- (eller nul rens) løsningen i en snæver vending.

 • Reply Karoline Mathilde 25. august 2017 at 5:22

  Det er fandme et tip, man kan bruge til noget!

  • Reply Ida 25. august 2017 at 12:37

   Haha, du tager bare:)

 • Reply Julie 25. august 2017 at 7:58

  I love it!

  • Reply Ida 25. august 2017 at 12:38

   Haha, fedt! Tak

 • Reply VenterPaaVinBlog 25. august 2017 at 9:28

  Ved du hvad.. vi har eksakt samme rutine!
  Ekstra tip: Når du overnatter ved andre, hvor at det kun er grå-stribede håndklæder, som der fx er hos min kæreste, ikke? Der skal du så være en lille smule mere ferm til at koordinere hvór dine øjne rammer. Men efter lidt øvelse, går det og på den måde, kan du faktisk bibeholde rutinen, også der. Og er du (som jeg var igår) fuld, og ikké kan ramme de rigtige steder, ikke? Så hænger du sgu bare lortet op, med mascara-mærkerne mod væggen.

  – A

  • Reply Ida 25. august 2017 at 12:41

   Haha! Også kendt som “pandaen” Godt at høre da en frottepartner in crime!

 • Reply Mette 25. august 2017 at 16:16

  Det er Ulrikke Falch niveau det der! Fantastisk!

 • Reply Nynne 25. august 2017 at 18:49

  Jeg har det så grineren over dig! Griner ned i maven! Især også over 50 shades indlægget. Dér rågrinede jeg under dynen med baby og barn og kæreste sovende om mig. Hæ.
  Det kan btw anbefales at gnide det sidste makeup ud med ansigtscreme. Således kan man også snyde sig til at andre (kæreste) tror man er velplejet (LOL på barsel).

 • Reply Katrine 25. august 2017 at 19:15

  Er videoen fjernet igen? Jeg ser kun tekst…

 • Reply Jonna 29. august 2017 at 8:29

  Det er sgu sjovt!!! Havde først droppet at se videoen, da jeg tænkte “aaaarrrhh – skønhedstips på en af mine yndlings-selvironiske-sjove-blogs – det springer jeg over…” Men nu så jeg den alligevel – tak for endnu et godt grin! Jeg er stor fan!

 • Leave a Reply