Arbejdsliv

Når ordene driller…

Som det føles at læse facebook kommentarsporet, til den artikel jeg sidste uge var hovedperson i ovre på BT.dk :

Som jeg måske i virkeligheden burde have det, da jeg læste kommentarsporet igen, efter have tjekket et par af profilerne på dem der skriver :

Som jeg til gengæld har det når jeg på 2. uge prøver på at skrive en ovenpå-agtig blogpost om hvad der egentlig skete :

 

Puha. Ikke mere selvmedlidenhed nu!

Til gengæld er min lille digitale papirflyver lige landet her hos Storyplanes. Og selvom jeg lige mangler at få de sidste ting på plads og der desværre er røget et par kommentarer i svinget, så er her dejligt.

Og min baby sover, og jeg har 4 gratis kopper kaffe tilbage på mit kaffekort.

Det er de små ting.

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Kira 6. september 2017 at 18:28

  Uanset hvad forsmåede BT-læsere måtte tænke om sagen, så vil jeg lige sige tak. Fordi din historie er ikke enkeltstående, så det at du råber “fandme nej” og fortæller din historie (med de nederen kommentarer, som man uvægerligt får med på vejen, såfremt der findes et kommentarspor til kloakmenneskerne at kaste op i), er en tjeneste til alle os kvinder. For det ER et problem, og folk skal ikke have lov til at gøre det til et non-issue.
  Så TAK <3

  • Reply idabida 7. september 2017 at 6:33

   <3 Det hjælper!

 • Reply Marie S 10. september 2017 at 14:09

  Der skal også lyde et stort TAK herfra!! Du har kæmpet en vigtig kamp, ikke kun for dig og din familie, men for alle kvinder i den fødedygtige alder, som gerne vil have både et barn og et job. Den arbejdsgiver skulle skamme sig noget så voldsomt. En mand fortalte mig, at man som mand først rigtig fatter hvorfor det er en vigtig kamp, når ens datter første gang bliver diskrimineret eller valgt fra pga sit køn. Indtil da virker det for fjernt. Lad os håbe, at det er mangel på indsigt og ikke mangel på almindelig etik og medmenneskelighed, der drev din tidligere arbejdsgivers beslutning. Håber at han/hun er blevet lidt klogere af den her sag, så andre kvinder ikke skal opleve det samme. Et stort kram herfra, du er så sej!

  • Reply idabida 14. september 2017 at 6:46

   Jeg er blevet så glad for din kommentar. Når jeg tænker på min egen far, så giver det virkelig god mening, det med at mænd først rigtig forstår, når deres egne døtre er blevet diskrimineret. Jeg tror du har ret i alt hvad du skriver. Tak.

 • Reply Den Sure 11. september 2017 at 10:58

  Jeg er for dum til at finde kommentarsporet ovre på BT…

 • Leave a Reply