Småt brandbart

Apropos Ingenting #12

<Indsæt dyb indånding> ..Hej! Jeg har haft hovedet nede i navlen på mig selv i en uge og er helt øm i nakken nu. Med jævne mellemrum blir jeg simpelthen bange for min blog og så tør jeg ikke at skrive. Så sidder jeg og kigger på den og får ærefrygt over internettet. Nå. Men nok om mig! Den slags skal skrives væk. Og det blir i genren frit flet.

Aaaaapropos ingenting…

– Er jeg gået i jobsøgnings-mode, og er faktisk ret vild med det. Jeg elsker mine børn. Men jeg elsker ikke at være på barsel mere. Undskyld. Men jeg gider ikke længere at være primus motor på vasketøj og stavblendede grøntsager. Og jeg får terror-stress i skallen af aldrig at vide hvor lang tid jeg har til noget. Mest af alt trænger jeg nok bare til snart at bruge mit hoved.

– Har jeg ledt efter firestavelsesord og fagudtryk i en uge nu. De er helt væk.

– Drak jeg vin med Sneglcille i Fredags. Jeg har læst med på hendes blog i 7 år og nu var vi på vennedate og hun var præcis lige så sød og sjov som jeg troede hun ville være. Her er et selfie jeg tog ude på toilettet.

– Kan jeg bare ikke komme i gear til Den Store Bagedyst i år. Øv, hvor jeg simpelthen keder mig i det og blir irriteret på alle deltagerne. Og ja. Også irriteret på Rosa. Jeg er simpelthen for bitter til Bagedysten i år.

– Ser vi til gengæld The Deuce på HBO for tiden. Jeg er en sucker for alt 70’er-agtigt og så er Maggie Gyllenhall genial i rollen som Candy. I like it.

– Er der røget et glas vand ned i min 10 år gamle computer. Nu ligger den helt sølle og spredt ud på et håndklæde og tørrer. Tror sgu den er død.

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Line 11. oktober 2017 at 20:35

  Jeg elsker din blog! Har først lige for nylig opdaget den og er vild med den! Din skrivestil, geniale humor og interessante emner – Jeg elsker alt ved den, så bliv endelig ved!

 • Reply Maude 12. oktober 2017 at 6:19

  Åh Gud, dog – død computer! It ain’t good…
  Kan godt forstå dit behov for en kvik escape fra de stavblendede grøntsager; jeg krydser fingre for en hurtig gevinst i joblotteriet! ❤️

 • Reply venterpaavin 12. oktober 2017 at 12:03

  Jeg druknede to computere indenfor få måneder – en med juice og en med vand, så nu er det forbud at sidde i skrædderstilling med computer i skødet og væske i hånden hjemme hos mig.

  – K

 • Leave a Reply