Transport og en følelse af frihed

Jeg er alene hjemme med børnene hele ugen og dagene bider hinanden i røven, så det er ikke meget jeg får skrevet. Men det går faktisk bedre end jeg havde frygtet. Mine børn er skidesøde og selvom de ikke rigtigt kan hjælpe til, så er det at de kan sidde og glo ind i et fjernsyn i en halv time faktisk en kæmpe hjælp. En anden ting som giver en helt overvældende ro er, at vi virkelig har oppet vores transportgame. Inden for den samme uge fik vi nemlig både vores Christianiacykel med elmotor og så fik vi simpelthen også anskaffet os en bil. Yes. The right place, right time og alt det der. Et godt vennepar solgte os den for en slik (som vi kunne låne af vores forældre) Åh, univers – tak! Hvor er det bare en VILD følelse at køre rundt i en bil med to sovende unger på bagsædet altså! Fantastisk.

Jeg har således lige kunne besøge min far og hans kone som bor F#%*#€ langt ude på landet oppe i Nordsjælland. Kurt havde den vildeste fest med alle de traktorer, katte, halvdøde mus(!), modelbiler og hvad sådan en motor-morfar ellers kan diske op med. Jeg havde bare en fest med et glas rødvin og en følelse af grund-frihed i kroppen.

Nå. Nu er mine børn vågnet op på bagsædet og jeg må hellere hoppe med dem ind til deres oldemor og få noget kaffe og kage.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Ulla 26. oktober 2017 at 19:24

    ØJ! el-ladcykel OG biiiil! det lyder dælme lækkert Ida ! utroligt som verden pludselig åbner sig og man kan nå mere end én ting på en dag 😉 Vi skal også have os en el ladcykel snarligt. Nu med to børn går det jo altså helt i stå hvis man ikke i det mindste kan cykle rundt.

    • Reply idabida 7. november 2017 at 12:28

      Jaaah Ulla! Ja, i skal! Vi er godt nok glade for vores allerede. Og KÆMPE tillykke med jeres lille nye pige. Så hyggeligt at se Alexander på din terminsdag. Tillykke med hende! Kram Ida

    Leave a Reply