Småt brandbart

Apropos Ingenting #13

– Kører vi i sommerhus om et par timer. Er blevet helt forelsket i området omkring Asserbo. Måske er jeg ved at blive en rigtig voksen.

– Rodede jeg i år lidt rundt i årsopgørelse og forskudsopgørelse og har derfor – lidt forsinket, men utrolig kærkomment – lige fået penge tilbage i SKAT. Skyndte mig naturligvis over i H&M og købte hele deres nye Erdem kollektion. #ikkevoksen

– Er Kurt begyndt at bande helt vildt. Gad vide hvor han har det fra.

– Hørte jeg forleden i Mads og Monopolet et dilemma om hvorvidt man skal køre med cykelhjelm eller ej. Ingen i monopolet kørte med cykelhjelm, men alle var enige om at de nok burde. For ti år siden boede jeg i en by, hvor bilisterne kørte så sindssygt at jeg blev nødt til at begynde at køre med hjelm. Og efter et par måneder hvor jeg konstant glemte den, blev den hurtigt en fast del af outfittet. Jeg har på fornemmelsen at alle synes at lige præcis de ligner en ekstraordinær stor klovn med hjelm på. Så måske skal alle vi hjelmtyper huske at tage nogle flere cykelhjelmsselfies. Fordi så slemt er det altså heller ikke at ligne klovn. En klog klovn 😉 #normalizecykelhjelm

– Har jeg lige opdaget at man skal afkalke sin vaskemaskine med citronsyre 1 gang om måneden. WTF. Nå. Men tippet er hermed givet videre.

– Skal jeg til Thailand i begyndelsen af det nye år. Fem uger Baby – Bare lige mig og mine 3 yndlingsdrenge i hele verden. Jeg glæder mig helt åndssvagt! Vi flyver direkte til Phuket, starter på Koh Lanta og skal så ø-hoppe i det sydlige Andamanerhav. Ret meget lige som sidst vi var afsted. Tips til gode øer og børnevenlige resorts/bungalows modtages med kyshånd! Især hvis der er krystalblåt vand og koralrev 🙂

– Har jeg købt en gammel æbleskivepande. Og elsker den.

– Skal jeg have taget min Bogforums-mødom (okay, ad) i næste weekend. Jeg glæder mig, og håber ikke det skinner alt for tydeligt igennem, at antallet af bøger jeg har færdiggjort efter jeg er blevet mor kan tælles på een hånd.

– Kravler Otto konstant rundt efter mig i lejligheden. Hvis jeg går ud i køkkenet, går der max 1 minut og så titter han frem over dørkarmen. Det er SÅ sødt.

– Er mit forhold til Creamy Blue blåskimmelost fra Castello blevet unaturligt. Jeg kan uden problemer spise en hel pakke. Uden brød. Og uden skam.

– Blev jeg meget rørt over alle kommentarerne til indlægget om at have en mor der er syg. Jeg var alene hjemme med to børn og har derfor ikke fået svaret dem alle. Gør det her: Tak!

– Kan Kurt hele Onkel Rejes godnatsang og jeg DØR af kærlighed over det. “Luk nu… DINE ØJNE (2 oktaver op og helt off-pitch) IIIIIIIIIIIIII” “tænk på….. NOGET (3 oktaver op og afsindsigt falsk) RAAAAAAART”.

– Var jeg ude og drikke vin i går og havde Mac’s Rebel på læberne for første gang i et år. Det er stadigvæk min ultimative yndlings læbestiftfarve. Det blir bare altid en god aften, når den er på – Og så kamuflerer den blå læber/tænder like a boss.

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Camilla 3. november 2017 at 14:07

  Baby-stalkere er de sødeste, men det er alligevel lidt vildt (og farligt), at baby titter frem over dørkarmen:-)

  • Reply idabida 7. november 2017 at 9:02

   Jah, de er så nuser! Som om de lige siger HEJ! Men jeg er nysgerrig på hvorfor dy synes det er farligt at en baby kravler hen over en dørkarm? 🙂 Kh Ida

 • Reply Carina 3. november 2017 at 16:44

  Jeg er 100% enig med Blue Castello! Den ost er jo simpelthen for lækker <3

  Hvis man stalker dig på Bogforum, må man så komme og sige "HEEEEEEEEEEJ", uden at det bliver alt for akavet (måske kun lidt)? 😀

  • Reply idabida 7. november 2017 at 9:05

   Jaah Carina! Det skal du altså! Er dybt distræt, så KOM over til mig, hvis ikke jeg spotter dig først. Og fedt at jeg har en fellow blue cheese narkoman i min digitale omgangskreds.

 • Reply Elisabeth 3. november 2017 at 17:29

  Jeg er helt tosset med Asserbohus! Har generelt et eller andet med gamle huse, men lige dét er altså fantastisk:) Har du været forbi? Åh, hvor ville jeg gerne have set det i sin storhedstid!!!!

 • Reply Matilde 6. november 2017 at 18:37

  Koh Yao Noi, lige en spytklat ud fra Phuket! Helt stille og rolig, muslimsk ø (= ingen alkohol, heller ikke i 7-eleven, men hvis man virkelig trænger, kan man købe en ramme øl i baglokalet hos nogle af butikkerne). Fantastisk ø, med god mulighed for yoga (hvis man er til sådan noget og trænger til en fritime). Vi boede på New Hut Bungalows.. Naboen har swimmingpool. De fleste steder på øen er slet ikke at finde på nettet (kun 10/30 “hoteller” er på bookingsiderne) og hvis man vil være sikker på sin overnatning når man har børn med, gør man klogt i at ringe og reservere.. Vi skal helt sikkert tilbage når lillesøster engang er kommet ud og det passer med sæsonen 🙂 vi havde en baby med, og kun én, men det var så lækkert at kunne sætte babyalarmen til og så gå ned og spise voksenmiddag i fred 20 meter væk (på “hotellets” egen restaurant) og bagefter nyde en kold øl på verandaen og spille kort og kigge ud over Pang Nga Bugten!

  • Reply idabida 7. november 2017 at 9:13

   Ejjjj, den har jeg godt hørt om! Tak. Det vil jeg helt sikkert tjekke ud. Tak!

 • Reply idabida 7. november 2017 at 9:04

  Haha, hvor dejligt at I også skal afsted 😀 Og hvis du ser en træt rødhåret type, så er det sikkert mig! Så må vi lige drikke en Singha øl (til væskebalancen, jo) God tur!

 • Leave a Reply