Småt brandbart

Apropos ingenting #14

– Var jeg inde og snuse til podcastfestivallen i Skuespilhuset i går og det var så godt og sejt afviklet. Jeg så kun Voksen ABC (som sammen med Elektronista, Den Korte Radioavis, Voksenvenner, Hjernekassen og Mads og Monopolet, har været mine sociale fyrtårn i ørerne under denne barsel). Efter et blik på programmet må jeg konstatere, at det slet ikke var nok. Mere podcastfestival til mig næste år – uden en baby på armen.

– Ringede min søde modelbooker forleden og spurgte, om ikke vi bare skulle flytte mig over i kategorien “Curve”. Øh, hella yeah! Jeg troede aldrig du ville spørge.

– Mig fra nu af:

– Lige så meget som jeg elsker de voksne i Kender Du Typen. Lige så lidt forstår jeg castet til Hammerslag. Seriøst, de er kedelige, de ejendomsmæglere. Og hold nu kæft med “en skarp pris”. (Undskyld. Jeg skal snart have et arbejde. Jeg kan godt høre det).

– Har eftertænksomme, sjove, velskrivende, Karoline fra Hvid Kaffe skrevet nogle virkelig pæne ord om mig. Tak.

– Har jeg kun halvanden uge tilbage af min barsel. Shiiiit!

– Slæbte jeg verdens ondeste tømmermænd (og Otto – hej-hej!) med til Bogforum sidste weekend. Vi fik hørt Line Knutzon, Maren Uthaug og Peter-Clement Woetmann fra forlaget Kronstork. Det hele var vildt godt. Forøvrigt er det min søde, litterære venindes skyld, at jeg overhovedet ved at Kronstork findes. De har flere digtsamlinger om forældreskab på samvittigheden – Bla. smukke Søvn af Rolf Sparre Johansson, om at blive far – Et godt gave-alternativ hvis man kender nogen der skal være far, og er gået lidt kold i de der hø-hø-du-har-knaldet-og-skal-være-far-bøger, der sammenligner babyen med en sixpack)

– Er jeg allerede bange for at blive fyret.

– Har jeg først lige opdaget Toms guldbarre med skildpaddesmag nu… Hvorfor har ingen sagt noget?

– Glæder jeg mig til, for første gang, at have mine børn med i stemmeboksen i morgen. Jeg skal forøvrigt stemme samme sted som vores statsminister! Gad vide om han i al hemmelighed, sætter sit kryds ud for Kærlighedspartiet?

– har mit hood det ekstra hyggeligt for tiden. Jeg elsker det.

– Kan man forøvrigt følge Idabida på Facebook, hvis man kunne tænke sig et lille pip i sit feed, når jeg øser ud af min voksenlivsforvirring herinde.

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Therese 21. november 2017 at 10:55

  Dejlige ting. Rolf virker som en fin fyr, jeg tror han er med til at arrangere nogle forfatter samtaler, som kan være små indput til inspiration ( fordi bogforum ikke varer hele året), næste gang d. 29 https://www.facebook.com/events/586568455067996/
  🙂

  • Reply idabida 6. december 2017 at 20:33

   Therese! Jeg har overset den her kommentar! Skulle vi have været med? Jeg vil godt med næste gang <3

 • Reply VenterPaaVinBlog 21. november 2017 at 12:52

  Har så meget crush på Flemming Møldrup. Godt, han ikke er spor lækker og er i dværg højde. Hjælper en del.

  – A

  • Reply idabida 24. november 2017 at 16:19

   Det har jeg også!! Kan _ ikke _ styre _ det!! Hold kæft, hvor kan mænd bare køre den hjem på selvironi, lol og humor!

   • Reply Mie 26. november 2017 at 19:37

    Min MAND crusher på Flemming Møldrup. Han er tilsyneladende uimodståelig…

    • Reply idabida 6. december 2017 at 20:24

     Jeg får også lidt gay vibes fra ham (altså Flemming). Men Flemse er klart en gay straight man og ikke en straight gay man, som oraklerne i satc ville sige dengang i 2004 😉

  Leave a Reply