Familieliv

Og nu har adventsfreden sænket sig

Jeg fornemmer at de næste mange tekster her på min lille webmatrikel bliver “jeg sidder lige og ammer en sovende Otto”-tekster, for det er vitterligt det eneste tidspunkt, jeg har tid til at skrive.

Sikke en weekend! Min Fredag – og første dag på nyt arbejde efter 8 måneders barsel – var god, hæsblæsende, mild, høflig, spændende og overvældende. Om eftermiddagen kom jeg hjem helt glad og i fejre-humør. Men så havde jeg børn. Og fejring blev til havregrød, børne-kaos og en 2-timers putteseance. Elskede da Niklas skrev “Champagne og sushi bagefter?” da vi var ved at være igennem. Øh, ja tak.

Lørdag kørte jeg med begge børn op til min mormors 82 års fødselsdag. Hun er lige pludselig blevet gammel, så det er vigtigt at fejre. Dagen forsvandt mellem hænderne på mig og pludselig var klokken blevet 23 og jeg stod og hakkede champignoner og strøg tøj.

I dag – Søndag – blev mit lille stykke himmelblå aka søde, glade Otto døbt. I det samme blå hjemmestrikkede matrossæt som Kurt blev døbt i for 1,5 år siden. Hele dagen var så fin og lige som jeg havde håbet. Efter dåben holdt vi julestue og fik vores gæster til at pynte op for os. Genialt; Nu har vi både juletræ, grandekorationer og dinosaurus/briotog-landskab.

Jeg sidder og ser Love Actually og er så mæt af æbleskiver, gløgg og samvær, at jeg slet ikke kan forstå at det kun er d. 3. dec. Der er en mand der sover på mit skød og Mr. Bean pakker julegaver ind i kanelstænger og lavendel. Det må være mit cue. Sengetid. Godnat.

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Maude 4. december 2017 at 5:18

  Nåhrr… Kæmpestort tillykke med den lille mand! ❤️ Det lyder som om det hele går som det skal, Ida, på trods af to-timers puttesceance und alles. Jeg hører en solskinshistorie – sikke et eventyr!

  • Reply idabida 6. december 2017 at 20:22

   Tak søde du! Min wp app fucker forøvrigt med mig – den har slettet mit svar til dig 2 gange nu:( Men tak! Det går rigtig dejligt. Det skal man huske at nyde og være stolt af. Hold. nu. kæft. det er vildt at være voksen.

 • Reply Susanne 5. december 2017 at 8:37

  Tillykke med dåben! Har vi fået at vide, hvad for en slags job, du har fået?:-)

  • Reply idabida 6. december 2017 at 20:23

   Tusinde tak for det Susanne! Nej, jeg har været lidt hemmelig med det;) Men kan sige at det er som designer inden for det offentlige 🙂

   • Reply Susanne 7. december 2017 at 20:23

    Sæføli! Jamen det lyder da skønno!

  Leave a Reply