Rejse

I dag hallucinerede jeg en havskildpadde. I dag blev jeg 33.

I dag har jeg fødselsdag. Faktisk har jeg lige præcist 6 minutter tilbage af den, thailandsk tid. Mit ønske var en tur på havet og det gik i opfyldelse. Jeg så fire hummere, hallucinerede en havskildpadde, sprang en trommehinde og fik donut og pulverkaffe på en 70’er skude som taget ud af The Life Aquatic.

Jeg kunne græde over den trommehinde – ikke fordi det gjorde (sygt! wtf mand) ondt, men fordi at det jo betyder nul vand og nul snorkling. Og jeg ehhhlsker ligesom det vand og de fisk. Og jeg har lige booket 6 overpriced nætter på Phi Phi, med det primære formål at snorkle til vi segner. Pis.

Heldigvis er det bare et lille hul og hvis jeg passer på der ikke går betændelse i, skulle det kun være en uge om at hele. Great. Savnede sgu også lidt at spise neonpink thai antibiotika-piller…

Da vi kom hjem igen, fejrede vi med en sød dansk familie og et svensk/canadisk par vi har mødt hernede. Det var så dejligt: Kolde fadøl, god mad og voksensnak mens børnene sad og junkede iPad på hver deres thai-pude.

33 blir helt okay.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Maude 23. januar 2018 at 17:48

  Du får da virkelig fuld valuta for din sundhedsforsikring, skal jeg lige love for – det da lige før du bare mangler en benprotese og en særtransport hjem, eller?… Ej, men pis mand, det er sgu’ da… for meget, altså. Men, jeg tror på fede, fede dage på Phi Phi (eller hvad den nu hedder) nevertheless, og du får lige verdens største tillykke med fra mig – 33 totally rocks! ❤️

  • Reply idabida 29. januar 2018 at 15:05

   Det er helt til grin! Ha, vi må næsten snart bare grine lidt af det – bortset altså fra de 4 gange dagligt vi skal hælde verdens mest selvlysende lyserøde sukkerstads i Kurt og han spytter det ud over det hele fordi det smager SÅ hæsligt. Puha. Men bortset fra det. TAK! Du er så sød. Tak for tillykke <3

 • Reply Marie S 23. januar 2018 at 22:06

  Tillykke med fødselsdagen!! Hvor ser du umanerligt smuk ud på det snorkelbillede! Pis med den trommehinde, men tænker at du må tage en ekstra cocktail på Phi Phi som plaster på såret? Det er et spøjst sted, Phi Phi, meget backpacker paradise agtigt og lidt som en ø lavet til europæiske unge med masser af lommepenge – men på en fed og festlig måde.

  • Reply idabida 29. januar 2018 at 15:03

   Tusinde tak Marie! Ja, sådan noget vand kan virkelig give en instant pæn og jævn hud og snuppe 5-10 kilo – vægtløshed ftw! Jeg er også selv ret spændt på Phi Phi! Vi skal dog bo et ret øde sted (håber jeg..) som vi har fået anbefalet af en sød børnefamilie vi mødte hernede. Så håber det bliver godt og ikke alt for party-spoleret:)

  Leave a Reply