Rejse

Når man ikke er så god til at lytte til sin krop

Jeg lægger på et blåt plastiklagen og glor op i neonrørene på en lokal lægeklinik. Med drop i armen. Jeg kan høre Niklas bakse med to overtrætte børn ude i venteværelset og antibiotikaen der drypper. Da vi var her for to år siden lå jeg her også, dengang med en galoperende brystbetændelse som jeg var alt for længe om at tage seriøst. Så i morges da jeg havde ondt i blæren vidste jeg, at jeg skulle have det tjekket hurtigt. For 6 år siden blev jeg nemlig hasteindlagt med nyre-bækken-betændelse i 14 dage, og blev kørt på hospitalet i en ambulance udrykning, fordi jeg ikke fik det tjekket i tide. Det var lige ved at gå mega galt.

Det gider jeg ikke igen – og slet ikke på en lille thailandsk ø. Så nu ligger jeg her. Med blærebetændelse. Og drop.

Lidt har jeg da lært.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Maude 15. januar 2018 at 13:10

  For filan da!… Skynd dig at få has på det lort… Ønsker dig god bedring med ekspressfart! ❤️

 • Reply Lene 15. januar 2018 at 18:04

  Åh nej, det var da rædselsfuldt! Godt du kom afsted til lægen, det var da forhåbentligt ikke alt for udbredt? Kan man få tranebærsaft i Thailand? Kys og kram <3

 • Reply Marina 15. januar 2018 at 18:37

  Åh for crap sake da også! Rigtig god bedring… og hurtigt så du kan vende tilbage til det søde øliv.

 • Reply Mette Plejdrup 15. januar 2018 at 21:39

  Rigtig god bedring langt borte fra.. bliv nu rask så vi kan få flere gode indlæg fra dig.

 • Leave a Reply