Apropos Ingenting #16

– er jeg i protest mod min hverdag, holdt op med at barbere ben. Radikalt, jeg ved det. I’m bringing hairy back – Yeah!

– forstår jeg ikke hvorfor kombinationen af fuldtidsjob og små børn ikke er på alles læber. Det er den muligvis også – i så fald hyler jeg med i kor: Hold nu kæft, det er stressende.

– har jeg haft vilde mareridt hver nat siden vi kom hjem. I nat skar jeg ansigtet af en mand og lagde det på en økseblok. Vågnede med et sæt og stirrede direkte ind i Ottos bløde, fredsomme babyface. Argh!

– Er det jo DERFOR jeg ikke behøver se klammo gyserserier på Netflix. Det hele er i min hjerne i forvejen.

– Læser jeg stadigvæk selvhjælpsbøger. Er nu nået til den japanske bestseller “The life-changing magic of tidying” af Marie Kondo. Yes homies, det er dér vi er. Det er hende der bla. siger at man skal spørge alle ens ejendele om de “sparks joy”, og så skille sig af med dem der ikke gør. Jeg læser den fordi jeg besøgte en veninde i Oslo som virkelig mestrer kunsten. Og det føltes så rart at være i et hjem som KUN bestod af smukke, fine, historefyldte yndlingsting. Desuden skal man slet ikke købe noget nyt – man skal kun skille sig af med ting.

– Er det lidt til grin så meget jeg har savnet mine børn i den her uge.

– Siger Kurt “bare tag det rooooligt mor”, “jeg reparerer den bare”, “åh, nej nej nej sikke noget” og “IK tag den der”. Sprog! Det er jo det sjoveste i verden.

– Ammer jeg til gengæld stadigvæk Otto alt, alt, alt for meget hver nat, så han ikke gider spise når det er dag. #Heleeeeeeeeen?

– Har jeg i denne måned favnen fuld af perlehøns på forsiden af et svensk livsstilmagasin.

– Gad jeg godt til Primavera Sound i Barcelona i år. Det er det vildeste line-up (Björk, Arctic Monkeys, Jane Birkin, War on drugs, Haim, Nick Cave, endda det geniale soundtrack fra Stranger Things! Ejmen seriøst. Og listen fortsætter. Mangler bare lige Whitney H og Abba). Men life. Det går ikke. Men altså, hvis du ikke har planer i slutningen af maj, så er der stadigvæk billetter. De koster 220€. Har været der 3 gange og det er virkelig, virkelig en dejlig festival. Go have fun! #noadd

– Skal jeg virkelig snart holde op med at hoste og i stedet have fundet mig noget stenbidderrogn.

– Er kl 5.23 og mine børn vågner om en time. Godnat/godmorgen/hvor er jeg?

(PS. Til de 98,5% der ikke ved hvem #Heleeeeen er. Undskyld dårlig humor. Helen er bare hende der er inde i netsundhedsplejerske.dk. Man kan google/stille hende alle mulige spørgsmål om sin baby og så svarer hun. Med andre ord: en baby-manual).

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Sabrina//enravnemor.dk 24. februar 2018 at 8:46

  Jo jo, jeg er helt med på hvem #helen er. Hende har jeg sat min lid til mange gange gennem motherhood. Det vigtigste jeg endnu har lært/ er dog at fortælle mig selv følgende: det er en fase #harikkesovetietår #vormegetmælkkanderværeidekander

  I øvrigt: jeg eeelsker Kondo og kører særligt klædeskabsdogmet. Det kan anbefales. Planen er at fortsætte i hele huset, men fuldtidsarbejde og børn forstyrrer.

  Kh Sabrina
  Hvor ser du i øvrigt dejlig ud med perlehøns i favnen.

  • Reply idabida 27. februar 2018 at 11:23

   Tak Sabrina! Jeg hører dig med klædeskabet! Jeg gjorde det faktisk også for et par uger siden og det var virkelig magisk. Nu er det jo nærmest NEMT at tage tøj på om morgenen, fordi jeg har lyst til at have (næsten) det hele på.

   Kh Ida

 • Reply VenterPaaVinBlog 24. februar 2018 at 9:45

  Hvor er du bare mild og sød, på det billede. Og modig – jeg er en smuuule fugleforskrækket :p

  – A

  • Reply idabida 27. februar 2018 at 11:20

   De var faktisk mega nutti, A – jeg var meget overrasket! Perlehøns er helt klart et godt sted at starte hvis du en dag tænker at du vil gøre noget ved din fobi 🙂 Kram – og tak for komplimentet, mild og sød gider den her underskudsagtige vristype godt at have siddende på sig 🙂

 • Reply Mai 26. februar 2018 at 9:53

  Shit, du er dejlig med de høner der <3

  • Reply idabida 27. februar 2018 at 11:12

   Jeg varmer bare op til vores næste bondegårdsvisit i nordjylland!

 • Reply Marie S 26. februar 2018 at 12:54

  Perlehøns klæder dig virkelig godt #foråretsaccessory
  Og Helen, hende kender jeg godt. Hun er en ret god dame at have på hånden når man lugter lidt af indtørret mælk og har gylp i håret #foråretsaccessory #vimedbaby #eaudegylp

  • Reply idabida 27. februar 2018 at 11:11

   Eau De Gylp, så jeg ikke den på tilbud i Matasavisen 😀 ? Og TAK! Perlehøns og jeg var ikke umiddelbart perlevenner, men godt at det ikke kan ses. Kh Ida

 • Reply idabida 27. februar 2018 at 11:17

  Kære Mette! Tusinde tak for din besked og undskyld jeg først svarer dig nu, men influenzaen fik mig sgu virkelig ned med nakken. Så det er først i dag jeg så småt kan se ud af mine øjne igen. Jeg lover snart at smide nogle ord på og håber ikke debatten er helt outdatet når jeg når dertil 🙂 Kh Ida

  • Reply Rhea 1. marts 2018 at 18:34

   Afventer også! 🙂

   • Reply idabida 11. marts 2018 at 20:11

    Jeg kunne ikke Rhea 🙁 Undskyld! En dag finder jeg min hjerne igen – Jeg synes lige jeg havde den;) Kh Ida

  Leave a Reply