Småt brandbart

Apropos ingenting #18

 • Sidder jeg på Molslinjen efter en vildt dejlig, børnefri weekend i Århus med mine to bedste studieveninder.
 • Var jeg lige holdt op med at have ”Kombardo”-sangen (jep, den er på Jamaica-melodien) på hjernen. Om lidt spiller de den igen, og så starter det forfra. Men bortset fra det er jeg altså ret vild med Molslinjen. Sjællands Odde er altså smuk fra toppen af en dobbeltdækker.
 • Så jeg lige Beyonces Coachella show. Hey, var det egentlig ikke noget med at hun fødte tvillinger for 9 mrd siden? Hun er for vild og nu glæder jeg mig endnu mere til at se hende live i Parken til sommer.
 • Har min mand og jeg forelsket os hovedkulds i verdens fineste sommerhus midt ude i en skov, og endda fået lov af vores bank til at byde på det. Så for tiden går vi begge rundt med is (og sommerfugle) i maven og krydser fingre.
 • Er mit læsertal faldet helt afsindigt de sidste par måneder. Det er jeg selvfølgelig ked af, men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre ved det. Jeg kan kun skrive på den her måde. Desværre.
 • Så jeg Anders Mattesens ”SHH”-show på TV2 i går. Og hans hovedpointe om at være så omringet af støj, at den indre støj aldrig hører op, så man får stress og ikke kan finde ud af at sortere i alle informationer, ramte plet i mit proppede, søvnløse, dobbeltmoralske tankemylder. Shhh (…men først når jeg liiiige har fået set Beyonce’s show, skrevet et blogindlæg og scrollet igennem 200 fremmede menneskers weekend, selvfølgelig #indsætselvpassendesmiley).
 • Øver jeg mig i at droppe hestehale og barselsknold og er derfor blevet virkelig glad for hårspænder. Løst hår er så flot til andre, men totalt uoverskueligt for mig. Jeg har købt det her og det her spænde og de kan virkelig anbefales, også hvis man har kraftigt hår.
 • Trænger jeg sgu til en bytur.
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Monika 15. april 2018 at 18:48

  Hej Ida

  Måske skyldes læserfrafaldet ikke din skrivestil, men mere frekvensen af indlæg?
  Indlæggene er samme gode kvalitet, men der er lidt længere imellem dem. Mon ikke vi bare skal finde rutinen i hvornår du når at skrive og hvor ofte vi skal forvente et nyt indlæg? Jeg læser blogge hver aften men ved med de fleste af de faste jeg læser, om det er hver dag eller kun et par gange om ugen, der er noget nyt. Mens hvis det er helt vilkårligt om der er noget hver dag eller kun hver anden uge eller hver tredje måned, så tjekker jeg ikke ind så ofte. Giver det mening for din statistik?

  Mvh
  Monika

  • Reply idabida 15. april 2018 at 19:42

   Kære Monika,
   Tak for dit svar – Jeg tror og håber du har ret. Jeg ville ønske at jeg havde overskud til at skrive oftere, men jeg respekterer jer simpelthen for meget til at fyre halvhjertede daglige lynindlæg af (selvom det ofte er dem jeg skriver allersenest og allerhurtigst, som får flest kommentarer – mærkeligt) Jeg håber bare at inspirationen og tiden snart kommer igen og at I gider blive hængende indtil det sker 🙂 Kh Ida

 • Reply Marie S 17. april 2018 at 22:15

  Hænger også ved – du er en af mine yndlingsbloggere (dig, Karoline fra Hvid Kaffe og Linda fra Blogsbjerg) – og når der går for længe mellem dine indlæg, så læser jeg bare nogle af de gamle 🙂

  • Reply idabida 24. april 2018 at 19:31

   Hej igen Marie! TAK, det er jegg (virkelig!) glad for at høre.

 • Reply Janne 18. april 2018 at 6:33

  Hej,

  Jeg læser med over bloglovin, og der skal man ikke klikke sig videre til din blog for at læse indlæg (det skal man fx hos Miriam) så er du sikker på at det ikke er Bloglovin som ‘stjæler’ dine læsertal?

  • Reply idabida 24. april 2018 at 19:33

   Det har jeg faktisk også tænkt på… Og forsøgt at ændre mine indstillinger, men desværre uden held. Tilgengæld ved jeg da, hvad jeg kan bruge som undskyldning 😉 Tak! Kh Ida

 • Reply idabida 24. april 2018 at 19:31

  Jubii! Tak 🙂

 • Reply idabida 24. april 2018 at 19:31

  Tusinde tak Mette. Det vil jeg gøre 🙂

 • Leave a Reply