Det (mor)somme liv

Otto 1 år.

I går blev Ottos 1 år. Og vi brugte hele hans fødselsdag på en solid Tour de Sygehus.

Otto var blevet så dehydreret af den omgangssyge som ikke vil slippe ham, at han skulle overvåges mens hans væskebalance blev genetableret og tilses af en læge. Overvågningen gik fint, men #detkuhaveværetmig-sagen kommer ikke af ingenting. Vi ventede 10 timer på at blive set af en læge.

Alle vores påskeferie-planer er gået i vasken og vi har bare været hjemme på 4. sal med syge børn. Selv Otto’s fødselsdagsfest i dag har vi måtte aflyse. Kæmpe ilandsproblem, og jeg har dårlig samvittighed over at være mavesur over det. Men altså. Lidt piv alligevel.

Nu er Kurt og jeg taget på Tour de Kvalitetstid og jeg drikker kaffe med de smarte på Granola og venter på at han vågner fra sin lur. Om lidt skal vi på Børnemuseet. Det er dejligt.

Og så: Ahrm. Kære Otto. Tænk at du er blevet et helt år! Og tænk at en baby kan være så evigglad og nem at putte. Tak for det og for dig. Vi tager revanche og holder en kæmpe fest til næste år❤

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Signe 1. april 2018 at 20:28

  Begge mine børn har været syge på deres 1-års fødseldag. Tillykke alligevel!

  • Reply idabida 2. april 2018 at 21:04

   Haha – måske er det en god ting, så 🙂 Tak!

 • Reply Stina 4. april 2018 at 19:54

  Du er så sød og sej og relatable – jeg er SÅ imponeret over, at du OGSÅ lige når at blogge samtidigt med hverdagens sindssyge tempo og generelle kaos. Det håber jeg, at du bliver ved med 🙂 Vi har brug for dig!

  • Reply idabida 9. april 2018 at 19:48

   Det er jeg SÅ glad for at du skriver, Stina. Tak! Jeg kan sgu heller ikke lade være – Så jeg håber I vil bære over med natteroderiet herinde de næste par måneder år 🙂 Kh Ida

  Leave a Reply