Ugens stener

Ugens stener #5

Det er et par år siden jeg sidst offentliggjorde et ugens stener indlæg. Så det er helt bestemt på tide at genoptage det smukke og herlige format. Dels fordi det er virkelig rammende for mit energiniveau for tiden. Og dels fordi jeg jo ikke kan skrive, når jeg har travlt med at sove alle mine aftener væk.

I denne uges stener faldt jeg i søvn ude på vores toilet. Var bare lige væk i 5 skønne sekunder og opdagede først da jeg vågnede, at jeg stadigvæk havde cykelhjelm på.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Cindy 25. april 2018 at 12:13

    Tak for et godt grin. Jeg er da lidt glad for jeg faldt over din blog, her er mange herlige indslag! <3

    Er det i øvrigt ikke herligt, bare en gang i mellem, at stene i 5 sekunder – eller 5 minutter når tiden er til det? 🙂

  • Leave a Reply