Småt brandbart

Apropos Ingenting #20

– har jeg fået så lange hår på benene at jeg godt selv kan se, at det sgu ikke går. Ejmen. Nej. Det går bare ikke. Undskyld til min indre Anders Lund Madsen.

– aner jeg ikke hvem jeg skal høre på Roskilde i år? Ud over Kakkmaddafakka, Nick Cave, Eminem, Im With Her, David Byrne, First Aid Kit. Okay, der var faktisk nogle navne der, jo… Charlotte Gainsbourg, Fleet Foxes, Anderson .Paak og Massive Attack? Hvem mere?

– var jeg i Tivoli i går og fik luftet min mor i ballongyngerne. Jeg havde på forhånd bedt Niklas om at losse mig hårdt over skinnebenet hver gang jeg kom til at sige noget tarveligt til hende, og det virkede super godt. Jeg var næsten ikke led. Det var dejligt.

– sidder jeg i solen i mine svigerforældres have i Dragør og drikker kaffe og hører musik. Og det er ægte forår! Og sommeren blir ægte i år. I feelzzz it!

– kan jeg anbefale Politikens Poptillæg (podcast) om Chick Lit bølgen i startnullerne, hvis man godt kan lide at læse/skrive blogs/femi litteratur. Jeg blev helt #bloggingandproud af at høre det.

– skal jeg virkelig snart sove. Det sker altid, det her. Pludselig bliver kl. 23.14 og uret står på 05.50. Det er så dumt.

– så vi lige to afsnit af danske The Rain. Puuuha… endnu mere fremtidsnoia til hjernen. Heldigvis opvejede vi med første afsnit af The Letdown (begge serier er på Netflix) som er en virkelig sjov og tiltrængt barsels-serie-anbefaling fra Karoline.

– kan jeg godt selv høre det.. Ja. Vi ser måske lidt for meget tv hjemme hos os.

– ville jeg ønske at jeg havde overskud til at lave en platform som Momondo, bare med togtrafik i EU: En rejseplan hvor man bare skriver at jeg fx gerne vil fra KBH-Barcelona. Og så får man en rejseplan og en pris. For det findes da ikke, vel? Sidste år ledte jeg lidt, fordi jeg ikke gider skulle flyve hele tiden, men det er jo det vildeste show, at rejse med tog i EU. Det er vist noget med at der er forskellige skinner i de forskellige lande. Men altså… Hvorfor findes der ikke et ordentligt alternativ til flytrafik – som ikke er biler?

– kan sådan en nyudsprungen bøg bare noget. Hold kæft hvor er det smukt.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Laura 6. maj 2018 at 22:17

  Mht. togene, så blev jeg og min rejsemakker meget fortrolige med Bahn.com, da vi var på interrail for tre år siden. Det er den tyske rejseplanen.dk, men den dækker hele Europa. Nu prøvede jeg lige at taste København-Barcelona ind til i morgen kl. 7, og det bliver en ret lang rejse, du skal ud på (+24 timer og mange skift), men det kan da lade sig gøre. Og siden findes på dansk her: https://www.bahn.com/da/view/index.shtml

 • Reply Mie 7. maj 2018 at 6:08

  Apropos lange hår på benene bad min søn mig den anden dag om ar barbere mine af. Da jeg indvendte at jeg ikke synes det var nødvendigt, afbrød han med et:”bare stop dig selv, de er så lange, at jeg får hudafskrabninger på benene af at ligge ved siden af dig…”

 • Reply Katrine 7. maj 2018 at 7:19

  Holy fuck, sidste sommer skulle mine veninder og jeg transporteres fra DK til Sydtyskland med cykler og fra Paris tilbage til DK. Jeg gav togtransporten et skud, jeg tænkte “så slemt kan det da ikke være”, men hold nu op. Jeg tror jeg brugte 5 timer i telefon med hhv. danske, tyske og franske statsbaneansatte med at diskutere cykelvogne, afgangstider, 3 mdr. deadlines, pladsbestillinger osv. før jeg gav op og vi fløj hjem.
  Hit me, hvis du opfinder cykel-momondo.

 • Reply Anna 7. maj 2018 at 11:01

  Ville også sige bahn.de når det gælder tog rejser i Europa på tværs af grænser.

 • Leave a Reply