Det (mor)somme liv

Jeg kan åbenbart ikke finde ud af både at blogge og køre karriere samtidig

Jeg er ked af at jeg får skrevet så lidt for tiden. Jeg savner det og jeg savner jer og jeg er bange for at I ikke gider følge med mere. Og der er tusinde ting jeg gerne vil skrive om (f.eks. en 5 års status på min kunstige hofte, om at owne det at være model, en guide til at udleje sin lejlighed på Air bnb… the list goes on). Tilgengæld er jeg ikke ked af at jeg (næsten) ikke er bange for at blive fyret fra mit arbejde mere. Og at jeg faktisk begynder at levere nogle resultater som folk synes er helt igennem okay. Jeg er heller ikke ked af at Kurt står med et skælmsk, spændt smil hver eneste gang han skal ind i udflytterbussen. Og går ud af den med et kæmpe grin. Jeg tror nok at hans dage går med at rode med regnorme og kigge på uglelort og det er helt perfekt.

Niklas og jeg bor hos min mor i de her dage: Hun skal have hjælp med at samle Ikea skabe og vi mangler et tag over hovedet pga Air bnb. Det er en overraskende hyggelig konstellation. Lige nu har vi låst os ude og sidder og drikker en fyraftensøl på Strædet.

Der er Sverige-Schweitz på telefonen, måske har vi lige købt et sommerhus og i morgen skal vi på Roskilde.

Går det lige? Det tror jeg nok det gør.

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Marie S 3. juli 2018 at 19:37

  Ja jeg savner dine indlæg men når jeg ved, at de mangler, fordi du har travlt med at leve (det gode) livet, så gør det ikke så meget 😉 Nyd øllen, Roskilde, sommeren – når du har tid, gider jeg vildt godt læse om at være model og om at kombinere arbejde og moderskab.

  • Reply Ida 1. august 2018 at 20:55

   Tusinde tak, Marie. Det vil jeg så gerne skrive om, så det lover jeg kommer. Håber din sommer også har været (og er) fantastisk! Kh Ida

 • Reply Maria 3. juli 2018 at 19:43

  Jeg venter gerne på dine skriverier.
  Vil vildt gerne høre om at leje ud via air BnB. Vi overvejede det nemlig nu her i vores sommerferie, men jeg fik aldrig taget mig sammen.

  • Reply Ida 1. august 2018 at 20:54

   Tusinde tak, Maria. Ikke engang søde, dejlige kommentarer kan jeg få svaret på Tak!

 • Reply Kristina 4. juli 2018 at 3:47

  Jeg følger med via bloglovin’, og læser bare med, når der er nyt . Don’t stress!

 • Leave a Reply