Familieliv

Standard sommerferie: Varmekriller, hjemmechiller og stille og roligt kaos

Okay. Mine børn bliver sindssyge i den her varme! Der hvor man bare må give op og prøve på ikke at grine (alt for synligt) af de groteske udbrud, slag, spark og skældsord man modtager af sin threenager
i genren “Det smager af LORT, mor!” Bare wauw. Kaare Sand, du ringer bare.

Da vi var i Spanien sidste uge så vi forøvrigt snittet til at Kurt kunne smide bleen og således blev Tour De Badeferie også til Tour De Blefri. Så hvis du ser et barn i indre Kbh, der får lov til at sjattisse på alt, så er det bare Kurt. Sådan er det lige – jeg håber det er okay. For DET er fandeme fedt.

Om 3 dage er min ferie slut og så er det tilbage i hverdagstrædemøllen. Jeg vil ikke sige at jeg ligefrem savner-savner den, men det bliver vist meget godt for os alle – lidt mindre sukker, lidt mere rugbrød.

Indtil da vil jeg dog forbeholde mig retten til at bruge alle mine aftener på at gense hele Sex and the City for 12. gang (not joking) og spise Ben&Jerrys af bøtten – og i det hele taget vride sommerheden for så mange klichéagtige, politisk ukorrekte familiemoments som muligt.

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Kirstine 30. juli 2018 at 11:10

  Åh, den udgave af Anne havde jeg også! Nyd resten af ferien!!!

  • Reply Ida 1. august 2018 at 20:50

   Tak! Jeg var helt forelsket i den forside!

   • Reply Marie 3. august 2018 at 21:20

    Samme her! Elsker stadig den bog og er i gang med at genlæse “Regnbuedalen”.

 • Reply Matilde 1. august 2018 at 10:26

  Er det varmen? Jeg troede bare han var træt af at se på os…
  Kh en mor til (måske?) sindssyg (knap) 3-årig og 6 mdrs baby (der har midtvejskrise i den der uges “ferie” alene med børnene mens manden er på det der arbejde)

  • Reply Ida 1. august 2018 at 20:47

   Jeg tror du har ret. Alle herhjemme har i hvert fald været _lykkelige_ for at vi skulle i institutioner og på arbejde i dag.

   Og hvis din yngste er 6 mrd, så hedder det da vist barsel ikke? Det er ikke ferie:) God arbejdslyst søster! (Og skål i kold rosé) Kh Ida

  Leave a Reply