Det (mor)somme liv

Ud af skabet dag 2:7

Jones. Bridget Jones. Sådan en dag har jeg haft i dag. Ufatteligt lårkort. Ufatteligt 80’er. Og så et tip rent arbejdsmæssigt: hvis man keder sig lidt, så kan man jo altid bare skubbe sit arbejde så langt, at man lige pludselig kun har 2 dage til kæmpe deadline.

Sådan et sted er jeg lige nu. Og pludselig ved jeg ca. hvordan det må føles, at pløkke sig selv i hver fod med en Kalasjnikov. Dumt. Unødvendigt. Og helt igennem upraktisk. Så, øhm… jeg stiller mig bare lige herover og falder i et med muren og venter på at der kommer nogen og finder mig i løbet af weekenden, ikke?

Nå, men i det mindste ser jeg ikke 3 afsnit sex and the city i aften. Jeg sover (lige om lidt, siger jeg jo!) og satser på at være frisk og veludhvilet (lol) så jeg kan lave en Joan Holloway på mit arbejde i morgen – så skal det nok gå. Ikke?

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Lina - SelvSkabet.dk 23. august 2018 at 14:09

  Det er sjovt det der med de lårkorte, det føles ofte langt mere lårkort, end det rent faktisk ser ud. Du ser i hvert fald forrygende ud 🙂
  Held og lykke med deadlinen.

  • Reply Ida 3. september 2018 at 19:42

   Tak Lina! Synes den var lige kæk nok til office.

  Leave a Reply