Ud af skabet dag 3+4

Det er ikke fordi jeg på nogen måde har droppet kun at gå i mit gamle tøj i denne uge. Men tre ting.

1. Der er simpelthen nogen der har syet alt mit tøj ind mens jeg var på barsel med Otto. Skiderikker.

2. Det tøj jeg kan passe og har på, er virkelig ikke særlig spændende. Så vil ikke kede jer med halvhjertede outfit-billeder. Selvom en stor del af pointen var at dele billeder, så er det vigtigste (og sværeste) at jeg får taget det gamle tøj på. Og husker at det hele ikke behøver være så pænt og allignet og office-agtigt som jeg går rundt og bilder mig ind.

3. Livet, mand. Jeg stresser over mit arbejde på sådan en måde, hvor jeg kan blive helt handlingslammet i mine opgaver. Sindssygt dumt… For i morgen skal jeg præsentere og. Ja. Det skal bare gå godt. Så der er ikke vildt meget overskud til lol og pop.

I dag har jeg haft omsorgsdag med Otto som skulle MFR vaccineres. Jeg fik fedtet mig til en lægetid i samme ombæring (2 fluer, ik?). Og således gik det til, at jeg da lige fik foretaget en lille, hurtig gynækologisk undersøgelse med min halvandenårige søn som tilskuer. Hello! Det kan ikke anbefales.

Bagefter gik vi på biblioteket. Spiste pizza. Legede. Stenede. Spiste is. Det var så dejligt.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply