Det (mor)somme liv

3 år.

I går havde Kurt fødselsdag. 3 år, Mulle. Og det bliver jo kun sjovere at have den lille godte i mit liv. Tænk at det er 3 år siden jeg ikke fattede, at sådan nogle  mavekramper en uge inden termin måske kunne være veer (og i forlængelse deraf kravlede op ad en elevatorvæg på Rigshospitalet). I går holdt Niklas og jeg fri og overraskede ungerne med en tur i Den Blå Planet. Vi så en hammerhaj og en hel masse piratfisk og råflirtede med vores familie. Det var en god date. Jeg tror måske godt det kunne blive seriøst.

I morgen har Kurt noget med at dele ud i børnehaven (glemte det i dag.. wåps). Må jeg egentlig godt lige spørge om noget? De der fine små frugtfigurer, der i virkeligheden er en banan, men så ligner den en delfin? Eller en vandmelon der bare lige er skåret op, så det ligner et piratskib. Laver vi egentlig alle sammen dem? Eller er det bare lige min terminsgruppes “inspirationstråde” på facebook? Uanset hvad, smider Kurt og jeg 2 poser kanelgifler i puljen. Selvtak.

Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply Mie 12. september 2018 at 7:59

  (Spammer lige din blog i dag, ing’?)
  Jeg var cirka 7 år inde i moderskabet, før jeg prøvede kræfter med et frugtdyr. Den blev ikke specielt pæn, og jeg gider ikke igen. Klassisk eksempel på, at arbejdstid og transportudgifter bør vægtes mod den reelle indtagelsestid – her vinder kanelgifler stort.

  Tillykke med ham – 3 år er (endnu) en magisk alder ❤️

  • Reply Ida 16. september 2018 at 19:35

   Hvilket dyr er dit frugtdyr Mie? (sagt med pisseirriterende italiensk “hvilken dag er din dolmio-dag”-accent). Og tak!

   • Reply Mie 17. september 2018 at 13:39

    Sådan en slags vandmelonmonster? (At det faktisk skulle have været en haj, tager jeg med mig i graven).

 • Reply Louise 12. september 2018 at 8:53

  Jeg synes jeg var ret vild, at jeg fandt nogle kageformer frem, og stak stjerner ud af skiver med vandmelon. I et fad med dem, lidt løst drysset blåbær henover, og afsted i vuggestue Tadaaah! 3 dage senere, havde nogen taget hjemmelavede isvafler med, fyldt med jordbær og lækre ting, så det LIGNEDE at ungerne fik en rigtig is, men det var i virkeligheden ret SUNDT (målet). Og så igen ugen efter, havde nogen lavet en flot haj ud af en vandmelon med bølger omkring af en anden type melon. Til næste fødselsdag har jeg en lille baby også, så der satser jeg på rosin pakker. Eller kanelgifler. Tak for inspiration 🙂

  • Reply Ida 16. september 2018 at 19:33

   Det ER vildt med stjerner af vandmelon! Genialt jo! Det vil jeg også. Selv tak.

 • Reply Malene 12. september 2018 at 10:13

  Gifler lyder perfekt.
  Jeg elsker forældrene i min datters vuggestue for det lave ambitionsniveau til fødselsdage. Om sommeren uddeles is, om vinteren rosinpakker eller flødeboller. Det hjælper selvfølgelig også med ikke-eksisterende sukkerpolitik ♥️.

  • Reply Ida 16. september 2018 at 19:41

   Årh! Score vuggestueforældre!

 • Reply Julie 12. september 2018 at 10:15

  I mange institutioner er der nul-sukker politik forstået sådan, at madvarer med tilsat sukker ikke er tilladt. Så fordi det bare ikke er så spændende til en fødselsdag med en spand æbler forsøger forældrene nok at gøre det lidt mere festligt – men kanelgifler er altid et hit.

  • Reply Ida 16. september 2018 at 19:41

   Jeg hører dig! Ved det også godt… 😀

 • Reply VenterpaavinBlog 12. september 2018 at 11:50

  Gifler rocks!
  Tillykke med ham ❤️.
  – A

  • Reply Ida 16. september 2018 at 19:42

   TAK søde A <3

 • Reply Marie 12. september 2018 at 17:44

  Min veninde har altid købt pizzaer med til sammenskudsfester på ungernes skoler. Og de er ALTID blevet spist op. Man er nødt til indimellem at insistere på, at barren ikke skal sættes så højt, og nogen skal turde være dem, der ligger i bunden. Jeg vinder fx heller ikke blomsterbindingskonkurrencen i min datters børnehave, når de til sommerfesten har blomsterkrans på. Det lever jeg fint med. Jeg er sikker på, giflerne bliver et hit!

  • Reply Ida 16. september 2018 at 19:43

   Genialt! Er sikker på din datter ligner 1 million med hjemmebundet krans om hovedet 🙂 Tak!

 • Reply Signe 12. september 2018 at 18:26

  Frugtstænger. Altså de der figen-stænger. Og ostehaps. Altså fordi vi må ikke have noget med tilsat sukker med.

  • Reply Ida 16. september 2018 at 19:44

   Ostehaps! Genialt!

 • Reply Sab/endnuenboligblog 13. september 2018 at 12:45

  I morgen bliver der spist op. Stol trygt på det

 • Leave a Reply