Bla bla bla

Her er ca. 217 ligegyldige facts om mig, du ikke vidste du bare *måtte* vide

– Jeg har en tatovering på min underarm. Den kostede mig en plovmand og jeg fik den lavet for 8 år siden – et af de sidste år jeg boede i Kolding. Den forestiller Orion, mit ultimative yndlingsstjernebillede, og minder mig om at verden er gigantisk og at jeg skulle have været astronom.

– Jeg ville ønske at jeg var lige så kølig som Mie, når det kommer til at skrive det jeg fornemmer rigtig mange af os bloglæsere tænker for tiden. Jeg elsker at læse blogs, men helt seriøst. Der skal tages en slapper med det der overforbrug i blogland. Dét tør jeg godt stå ved – og sige højt.

– I forlængelse af ovenstående tør jeg også godt love, at der aldrig kommer et sponsoret indlæg her igen. Det har jeg prøvet en enkelt gang, og det var rigtig fint – No regrets – gode penge og et produkt jeg snildt kunne stå inde for. Men altså. Been there, done that.

– Jeg indser mere og mere at min blog er en hobby. En god gammeldags hobby/syssel/afstresningsfaktor i mit liv. Som giver nye venskaber og udvider min horisont i diverse kommentarspor.

– Jeg er til gengæld en idiot til at passe på mine gamle venskaber for tiden.

– Jeg har et modermærke på min balle.

– Jeg er ikke så bange for at dø som jeg har været. Måske er det ligesom at hvis man står foran spejlet hver dag og siger “du er smuk”, så tror man på det til sidst. Jeg står foran spejlet hver dag og siger “du skal dø en dag”. Og nu tror jeg på det, forstår det og accepterer det også (lidt mere). Især hvis det først bliver om mange vidunderlige år.

– Da jeg var barn var jeg virkelig ked af at jeg var så tynd. Mine knæ var sådannogle gigantiske papkasser og jeg hadede dem. Nu er jeg lidt misundelig på mit barndomsjeg.

– Det klør stadigvæk i min hjerne når jeg tænker på, hvordan her ser ud om 10.000 år. Det prøver jeg så på at lade være med.

– Jeg har virkelig ikke særlig god tøjstil. Jeg kan godt fake noget der ligner noget lidt smart. Men instinktivt har jeg det allerbedst i et par løse jeans, et par løbesko (nej, ikke på modebloggermåden) og en turtleneck. #jesuisstevejobs

– Jeg er så forelsket i mine børn at jeg nogle gange kommer til at tungekysse en lille smule med dem af bar eufori.

– Livet er fandengalemig bare nu, det har jeg endelig indset.

– Det er tre dage siden jeg slettede min Instagram app, og jeg har kun lidt abstinenser (ryste ryste). Bruger helt sikkert mere tid på facebook appen end jeg plejer (måske 20 min dagligt) men slet ikke i nærheden af de op til 2 timer jeg sagtens kan bruge på Instagram, når jeg har den.

– Jeg har en kunstig hofte, der bipper i alle lufthavne.

– Jeg havde engang en kanin der hed Sussi. Min lillesøsters hed Bettina. Det var der sgu format over.

– Jeg drømmer om at få en kat, men har åbenbart giftet mig med en kynisk dyrehader.

– Jeg kan løse en rubiks cube på tre minutter, men er totalt talblind.

– I 4. klasse blev jeg drillet ret meget og bla. kaldt “rødhåret fisse”. Så skiftede jeg klasse. Når jeg ser dem der drillede mig dengang i dag, får jeg sgu lidt ondt af dem. Jeg vandt. Ha!

– Tilgengæld søger jeg stadigvæk bekræftelse fra fremmede på internettet. Indset selv oplagt psykologisk konklusion.

– Jeg har lige set første afsnit af “Ku Godt Må Godt” på DR3 og det var lidt som at kigge ned i et åbent kødsår: Helt forfærdeligt og umuligt at lade være. Puha. Forfærdeligt.

– Jeg drikker en øl om dagen.

– I dag gik det op for mig, i en alder af 33 år, at melodien til “Søren har fødselsdag og det har han jo…” er den samme som “Ris Ras Filiongongong”. Woah.

– Efter jeg er blevet klippet *er* mit indianernavn faktisk Står Med Knytnæve.

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Den Sure 13. september 2018 at 19:17

  Ah, det forklarer alt. Har jo skrevet romaner til dig – på instagram.
  Men må nok kaste mig ud i en mail, så.
  Beklager at jeg overfaldt dig hos bageren i dag :-#
  Kh Den sure

  • Reply Ida 13. september 2018 at 19:23

   Du må altid overfalde mig! Alle steder!

 • Reply Marina 13. september 2018 at 19:20

  “Det er bare en hobby” har seriøst været mit mantra de sidste par år, efter jeg indså, at den der phd-afhandling nok skulle have lidt mere kærlighed, hvis jeg faktisk også skulle ende ud med titlen. Så når der (igen) er gået et par måneder uden en lyd fra mit internethjem, minder jeg mig selv om, at det jo – freaking – bare er en hobby. Jeg tænker heller ikke, at nogen af strikkedamerne får dårlig samvittighed over for deres strikketøj, hvis det ligger og samler støv.

  • Reply Kirstine 14. september 2018 at 12:55

   Jo, det gør vi faktisk. Hilsen en strikkedame. 🙂

 • Reply Ida 13. september 2018 at 20:42

  Den med fødselsdagssangen. Mindfuck!

  • Reply Ida 16. september 2018 at 19:44

   Taaaaaak!

 • Reply Signe Hanson 14. september 2018 at 7:43

  Wow! Den med fødselsdagssangen… min verden er vendt komplet på hovedet. Kan ikke tænke på andet. Ikke engang den forestående fødsel, kommer i nærheden af, at være ligeså sindsoprivende. Vi må sgu da
  ringe til nogen?

  • Reply Ida 16. september 2018 at 19:45

   Jaaaaah! TAK! Jeg tænker umidddelbart godt at P4 kunne køre noget tema over børnesange mindfucks!

 • Reply anja 14. september 2018 at 12:21

  Hvad Ida og Signe sagde!!!!

 • Reply Anne R 14. september 2018 at 19:46

  Der er flere af de der børnesange, der kører på samme melodi. Kan bare ikke lige huske dem nu. Ku godt må godt er det mest forfærdelige, jeg længe har set. Får ondt i maven og en følelse af at se nogen køre lige mod afgrunden – og jeg kan ikke kigge væk. Du godeste, hvor er de umodne!

 • Leave a Reply