Bla bla bla

Ikke stolt af at indrømme at jeg..

– Virkelig synger igennem på mine børns godnatsange (altså, jeg kan ikke synge, vel). Sådan smider Whitney-finder ind a la “mmmmmhhh…nu-u tændes der-hmm stje-er-ner, på-å himlens blå-uuuuuuhiååå…” så meget at mine børn, ikke kan falde i søvn. Sorry. #Notsorry

– Græder. Af alt. Det ligger til familien og i dag, da vi fejrede at min smukke kusine Juliet har giftet sig med sin Jens i en ørken i Las Vegas, var bestemt ingen undtagelse. Da min 85-årige farfar bar hans (sin?) hjemmelavede 3-etagers bryllupskageprojekt ind i stuen med tårer trillende ned ad kinderne. Hyl.

– Aldrig har lært at bruge ‘hans’ og ‘sin’ korrekt.

– Ikke kan huske hvornår jeg sidst har gjort noget godt for min krop, og derfor vejer nok ca. 5 kilo mere, end jeg egentlig har det godt med.

– Nogle gange, i lufthavnen, liiiige går hen til parfumeafdelingen og finder min allerførste kærestes parfume og bare lige dufter – bare lidt – til den. Og bliver sendt direkte tilbage til mit 20-årige jeg’s første forelskelsesrus. Shhhh!

– Elsker at gå rundt herhjemme i min lejlighed i undertøj, og ikke altid gider rulle ned for gardinerne. Ja. Jeg er den nabo.

– Altid, altid spiser sovs af gryden. Mit kolestoroltal har gjort kometkarriere siden jeg blev teenager.

– Skriver blogindlæg samtidig med at jeg putter børn (som fx. nu). Mom of the year.

– Drikker juice af kartonen (Niklas hader det). Så ved man DET, hvis man er gæst hos mig.

– Har noget latent storhedsvanvid omkring mit liv og hvorvidt jeg mon udfylder mit enorme potentiale. KUNNE jeg Sulajma Gouranie eller Anja Andersen (astrofysikeren. Ikke håndboldstjernen) mig et eller andet sted hen? Skrive en bog, rejse jorden rundt som model? Altså sådan en lidt gammel, tyk og .. autentisk i-øjenhøjde-agtig model, ik? Suk. Ved ikke om det er en generationsting aldrig at være tilfreds med sig selv.

– Elsker ALT ved den nye sæson Gift Ved Første Blik på DR. Castet, parrene, setuppet. Gud, det blir godt!

– Gæt selv, om jeg lige har grædt til Gift ved første blik. Ejmen.

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Linda 3. september 2018 at 18:10

  Sin. Hvis det havde været hans, havde det været en anden, der var tale om.

  Han (farfar) bar hans (Sørens) hat.
  Han (farfar) bar sin (farfars egen) hat.

  For mig er du ung og smuk. Og klog og sjov og skøn og forbilledlig.

  • Reply Ida 3. september 2018 at 20:09

   Linda, tak! Du er så sød og klog. Jeg husker det nu.

   • Reply Camilla 4. september 2018 at 14:07

    Ret beset er det vel “sit” i det her tilfælde, da det jo fører hen til “bryllupskageprojekt”. Sorry (notsorry)

    • Reply Ida 4. september 2018 at 19:24

     Hehe. Modtaget 🙂 Tak!

 • Reply Marie S 3. september 2018 at 20:58

  Du får mig til at smile Ida, og jeg læser gerne din bog, hvis du skriver den. Forresten, tillykke til Juliet og Jens – og sikke et smukt navn, Juliet! Og det med potentialet, det tror jeg er vores generation. Vil bare gerne have det hele uden helt klart at have defineret hvad det hele egentlig er (sådan er jeg i hvert fald….)

  • Reply Ida 4. september 2018 at 19:29

   Juliet er nemlig så smukt! Hun er født og opvokset i Nepal og hendes far er amerikaner, og det kan man godt læse i navnet, synes jeg.

   Tror du har ret. Generation Y, ikke? Spicegirls/satc/boyband generationen hvor alt skal mixes og diversiteten blir til et samlet helhedsindtryk. Så kan det være svært at vælge een rolle.

  Leave a Reply