Bla bla bla

Der bor en mademoiselle i mig som ikke vil dø.

Hun går i gummistøvler på kontoret og spiser sovs af gryden. Og går med læbestift og klipper selv sit pandehår. Hun læser selvhjælpsbøger og hører Pink Floyd. Hendes regntøj er ikke det smarte fra Rains. Hun er faktisk ret god til at spille guitar og synge gamle Jeff Buckley sange. Hun drikker alt for meget og ryger cigaretter på altanen. Engang imellem bunder hun en øl lige midt i hverdagen bare for at mærke rusen. Hun går i genbrugstøj og kan improvisere en gryderet med lukkede øjne. Hendes negle har alle mulige farver. Hun er fan af alt muligt og fortaber sig i alle muliges måder at gøre alt muligt på. Det blir nogle gange et rod. Fordi alle virker så seje, glemmer hun at hun også kan tricks. Så koger hun rundt efter noget at læne sig op af, i stedet for at se sig selv udefra. I gummistøvler og dyr læbestift og tænke at det faktisk også kan noget.

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Marina 11. oktober 2018 at 18:38

  ❤️

 • Reply Maria 11. oktober 2018 at 20:31

  Smult skrevet

  • Reply Maria 11. oktober 2018 at 20:31

   Hov, der skulle stå smukt!

 • Reply Mit Uperfekte År 11. oktober 2018 at 20:56

  Hun lyder mega nice.

 • Reply Susanne 12. oktober 2018 at 7:26

  Hun lyder så skøn <3

 • Reply VenterPaaVinBlog 15. oktober 2018 at 16:16

  Sovserester direkte fra gryden spises bedst med dejskraber. Så får man det hele med.

  – A

  • Reply Ida 23. oktober 2018 at 19:25

   Jah! Hear hear sister!

  Leave a Reply