Mandag
Tomatsuppe (tak Knorr) med vildt tørre hjemmebagte boller. Indtages iført sweater i gård/have mens man skærer græskar og drikker rødvin med sine naboer.
Tirsdag
Spaghetti med kødsovs.
Onsdag
Boller i karry fra pose. Indtages gerne med to overtrætte børn efter ulvetimekøretur til sommerhus)
Torsdag
Omelet med bønner og broccoli.
Fredag
Hotdogs. Jeg har fået en ting med at lave mad på bål når vi er oppe i sommerhuset. Så sidder jeg der på hug og føler mig som en anden tribal mama med min pande med smør og pølser på. Alt smager bare godt når det har været på bål og det hele er lidt fyldt med blade.
I weekenden skal vi holde housewarming for vores venner. Det bliver noget med (tilføjelse) godt vejr, sol og plusgrader! Og så en masse græskar vores gæster kan skære ud så de kan lyse vores have lidt op når mørket falder på. Og så tænker jeg at maden bliver i genren græskartærte, kartoffelmos og gryderet.
Bum! Another week in gourmet paradise.
Parce que je le vaux bien.
2 Comments
Jeg er på røven over, at du bare lige fikser mad udenfor. Du er mit forbillede <3
Men Linda, jeg har fundet ud af at det bare er: En støbejernspande med langt skaft. Smør. Fødevarer. Og så skal panden bare stå helt nede i bålet. Og så måske noget fløde oveni hvis whatever man nu laver bliver brændt. Det er helt seriøst nemt! Og det smager ca. 200 gange bedre når man sidder derude i bladene og spiser det. Alt kan komme på den der pande: Pølser, brød, linserester, grøntsager… alt. Ejmen. Det er jo genialt.