Tanker

Julegaveønsker, 2018

Det er den tid på året. Tiden hvor mine forældre ringer og beder om en ønskeliste. Og så går det store kognitive rengøringsarbejde ellers i gang: Og som sædvanlig skal jeg virkelig gøre mig umage for at finde på noget andet at svare, end sorte strømpebukser.

Både Niklas og jeg har fødselsdag i januar. Og hvor der i sommerhalvåret ikke er grænser for hvad vi ikke kan leve uden, så er min hjerne en ønskeløs ørken i november.

Hvis nu der går andre ønskeløse ørkener rundt derude, så fret no more. Her er mine 2018 ønsker til fri copy paste’ning, hvis vi nu skulle dele ønskesmag. Selvtak.

 • Bose Soundsport trådløse hovedtelefoner m. ledning imellem hinanden. Fordi de der små dutter folk går rundt med i ørene simpelthen ser for sindssygt ud – og jeg ved det ville tage mig ca. 20 sekunder at smide den ene væk. Og jeg er blevet for gammel til at høre musik på Apples kinaplastic. Jeg regner med at høre en trillion lydbøger på cyklen med dem.
 • En DAB clockradio i sort. Fordi ikke mere telefon i soveværelset i 2019! We can do this!
 • Georg Jensen Damask juledug i blå/hvid. Fordi det er den smukkeste dug jeg nogensinde har set.
 • Henning Koppel kanden fra Georg Jensen str. 0,75l. Fordi det er den smukkeste kande jeg nogensinde har set.
 • Åndbare, sorte regnbukser fra Fjeld og Fritid i str 38. Fordi januar. Og februar.
 • Sorte gummistøvler med højt skaft i str 40. Fordi sommerhus.
 • Makeup:

– RMS Uncover-up concealer nr. 22.

– RMS concealer brush

– RMS living luminizer

– Mascara (sort, ikke vandtæt). Fordi børn på 1 og 3. Har prøvet det et par gange og det er noget af det lækreste jeg nogensinde har haft i face. Blødt, velouragtigt – og vist nok også øko.

 • Højskolesangbogen i to eksemplarer. Fordi jeg hører den her podcast for tiden og er helt hooked på at få gang i noget fællessang herhjemme.
 • Bæredygtigt silkeundertøj. Det er svært! Helst i en champagne/cognac (hvad hjertet er fyldt med.. #alko)-agtig farve og gerne med rynket taljesøm. Når jeg googler “silk brief” dukker der virkelig mange udenlandske muligheder op, men kan ikke finde så meget i Danmark (det nærmeste bud er silkydream.dk, hvis silkeskiundertøj(!) ser virkelig rart ud). Og så min evige mission impossible: en god 100% bøjleløs bh der holder formen. Kan nogen her mon hooke en søster op med noget der ikke koster en million? Det skal bare være simpelt, bæredygtigt (ret spændende læsning om bæredygtige, fredsfyldte -hvor silkeormen får lov til at forlade sin puppe inden den koges- silketyper her) og rart at have på.
 • …Nå, ja og så bare på beløbet: Fred på jorden.

Et voila! Lidt der er praktisk, lidt der er ekstravagant, lidt der er umuligt og lidt der er overpriced… Er der mon et eller andet jeg har glemt? Noget en halvtræt type i 30’erne bliver glad for? Hvad ønsker I jer?

Kh Ida

PS. Jeg kom til at udgive det her indlæg halvt i søvne sent i går aftes, og har derfor tilladt mig at redigere det lidt her til morgen❤️

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Julie 23. november 2018 at 6:30

  Måske Moons and June kan hjælpe på bh-fronten. Det ønsker jeg mig i hvert fald. Ingen bøjler, flotte, vist nok bæredygtigt(?!) og med smuk æstetik og fokus på kvindekroppen i al dens forskelligartede glory.

  • Reply Ida 18. december 2018 at 21:31

   Tusinde tak for tippet Julie! Af uvisse grunde har jeg først set din kommentar nu. Jeg vil fluks tjekke Moons and June ud. Glædelig jul❤️

 • Reply Signe 23. november 2018 at 18:55

  Miild makeup, øko og allergivenligt og svanemærket og dansk
  Et par sorte ankelstøvler med foer i
  Tøj (fordi jeg ikke må købe tøj resten af året. Klimaet og alt det)
  Fred. Både på jorden og fra børnene, bare en gang i mellem

  • Reply Ida 18. december 2018 at 21:33

   I hear that sister! (Eller det gjorde jeg så ikke – ser af en eller anden grund først din besked nu). Må dine ønsker gå i opfyldelse – for de er også mine:)

  Leave a Reply