Rejse

Ferieglædning på en Mandag

Om det er Mandagsmandagen, sollyset (stod i gården med mine fellow forældre og vores trætte unger i dag kl 16.30 og DET VAR LYST!), eller bare det faktum at der nu fannerma er under en uge til at Kurt og jeg skal afsted på ferie sammen for første gang siden vores tur til Skotland for 2,5 år siden, kan jeg ikke helt gennemskue. Men arj hvor jeg dog glæder mig til knirkende sne, frostklar luft, fjeldsol og trætte lemmer og kold GT i uldundertøj! Vi skal med min far på langrend i Norge – og for første gang skal vi have mit yngel med på slæb. På Lørdag kører vi i bil derop og vi skal høre Abba over storebæltsØRESUNDSbroen (wauw, godnat!) og snakke og se ipad og spise virkelig dårlige sandwich.

Jeg har lige købt en skisele, lejet en pulk og budt på en kæmpe jahat. Det SKAL blive lige så godt i virkeligheden som det er oppe i mit hoved. Det skal det bare..

 

 

 

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Anne 29. januar 2019 at 19:48

  Husk varmt tøj til barnet i pulken. 30 år senere fortalte min mor stadig om dengang hun måtte vende om og gik glip af en fantastisk tur.
  Mor trækker og har dermed ingen problemer med at holde varmen. Barnet sidder helt stille = ingen bevægelsesvarme og bliver ramt af fartvinden uden mulighed for læ.

  • Reply Ida 30. januar 2019 at 20:41

   Åh, helt sikkert! Har faktisk overvejet om jeg skulle tage et lammeskindstæppe med til bunden af pulken… Tror du at det ville give mening?

 • Reply Christine 31. januar 2019 at 19:06

  Det vil give så meget mening. De gange jeg har lejet en pulk i Norge, har der godt nok været rensdyrskind i, men hvis du ikke kan få det med, så er lammeskind en god ide.
  Og et tykt uldtæppe/ voksipose også. Det er pivkoldt for de små at sidde stille i sådan en plastikkasse.
  Og hey, god tur! Det kan kun blive fab. Skiferie er det bedste!

 • Leave a Reply