Tanker

34? Lucky 34?

Det er min sidste aften som 33-årig. Jeg ligger på en thailandsk madras mellem to sovende børn, der ånder tungt på mig fra hver deres seng. Børnene og jeg har det ret dejligt for tiden (Kurts psyko 3-års-hjerne er begyndt at falde lidt til ro og alle ånder lettet op) og det, i forlængelse med at vores lejlighed endelig er ved at være faldet helt på plads, er simpelthen så rart! Selvom det er 4 år siden vi købte vores rare, gamle andelslejlighed på Gammelholm, er det først her indenfor de sidste par måneder jeg virkelig er begyndt at føle at vi har lavet os et hjem der faktisk afspejler os. Selvom her aldrig bliver hverken stilrent eller Marie Kondo-opryddet er her (med undtagelse af vores soveværelse som er og blir en banegård for hhv overtrætte børn, tøj og forstoppet energi) en god blanding af funktionelt og hyggeligt. Og det er tiltrængt med en god hjemmebase, for jeg synes sgu at mit arbejdsliv tester mig af for tiden. Puuuha… Jeg har ikke lyst til at gå meget ind i det, men det er noget med mindreværd der blir til en knude af angst for at fejle som blir til at være en paralyseret skygge af sig selv… Argh! Og så noget med en ond, selvforstærkende skiderik af en spiral. Så er det fandme rart at vide at det derhjemme kører. Så kan jeg lune mig lidt ved tanken om at det på en eller anden måde trods alt er lykkes mig at få gaflet mig en  ret sød og sjov familie. Et arbejde. En hobby eller to. Og en psyko masse kogebøger.

Hvad skal det ikke ende med? 34? Lucky 34? Måske skal dét være året hvor jeg udgiver en bog som blir en instant bestseller, starter et band og begynder på fast basis, at føle mig god til mit arbejde?

Jeg tror det.

PS. Jeg har opdateret min blogliste med et par virkelig givende nye blog-bekendtskaber, bla. Plantesmilet, Skøre Liv og Æselperspektiv.

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Kirstine 22. januar 2019 at 20:45

  Tillykke, du!

 • Reply Maude // skøreliv.dk 23. januar 2019 at 6:10

  Du er fandme sød, er du! ❤️ Og kæmpestort tillykke med fødselsdagen – 34 må være svaret på ALT!

  • Reply Ida 28. januar 2019 at 21:00

   Jeg er ikke helt overbevist endnu, men det bliver det! LIGE om lidt stikker det af, det her år 😉

   • Reply Ida 28. januar 2019 at 21:01

    Så laver 2019 lige en Mikkel Hansen på mig 🙂

 • Reply Anette 24. januar 2019 at 5:07

  Tillykke! Du tænker og skriver fedt! God dag 😉

  • Reply Ida 28. januar 2019 at 21:01

   Tusinde tak Anette! Det er jeg så glad for at du skriver.

  Leave a Reply