Meanwhile

– har jeg endelig lært at lave en decent lasagne. Og når jeg tænker på at jeg skulle blive 34 år før dét skete, får jeg øjeblikkeligt Emma Buntons What took you so long på hjernen. Jeg er en ægte mor, nu! (Og for alle andre idioter: dobbelt så meget bechamelsauce og halvt så mange lag som man tror). Fi-nal-ly!

– er der åbenbart et slikskab på mit arbejde. Fyldt med Irmas lakridsmix. Jeg er i himlen.

– skal folk – især unge techtyper – altså holde op med at starte hver sætning med “Så”. “Så, det vi har gjort det er at…” Argh!

– må iværksætterparodien Jesper Buch godt bare helt holde op med at snakke (og ja, jeg ser Løvens Hule. So shoot me).

– er der nogle fede idioter som har stjålet kalechen til vores ladcykel. Dagen inden det begyndte at vælte ned med sne. Fårk!

– binger jeg Marina Abramovic’s selvbiografi. Slap af, den er VILD og god – sikke et liv! Jeg kan i direkte forlængelse gense det her øjeblik på repeat og hyler hver eneste gang #mombrain

– er jeg i kæmpe blogkrise for tiden. Jeg føler at jeg sidder mellem 200 stole og alligevel – eller måske netop derfor – ikke formår at have noget som helst originalt på hjerte. Suk. Det går over lige om lidt, har jeg bestemt.

– blir Kurt ret gal på mig for tiden: “helt seriøst, mor! Fucking! Så må du bare ikke komme til min fødselsdag”. ..Awright.

– har jeg lige købt et par nye bukser til mig selv (det første nye stykke tøj siden sommerferien, I might add) som er den eneste model min morrøv kan være i uden at se alt for sørgeligt ud (har levet i den samme model, men i en anden farve i 3-4 år og er stadigvæk rigtig glad for dem). De er på tilbud her (ikke affiliatelink).

– har jeg også lige købt billet til smukke, dygtige Jada i Store Vega (for alle mine mange fødselsdagspenge sguda! Ikke børnepengene! Nejnejnej.. Hvem tror I jeg er??) og glæææder mig til en aften med 90’er tøj, hvid eyeliner og vokaler fra himlen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Jada (@jadablu93) den

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Maj 31. januar 2019 at 13:38

  Jesper Buch som iværsætterparodi? Altså du har hørt om just eat ik? Jeg synes, når man har noget at have det i, så må man også godt gå til makronerne (her hentyder jeg til hans måske hårde facon i Løvernes Hule), men at fremstille ham som om han ikke ved, hvad han taler om, er decideret forkert.

  • Reply Ida 31. januar 2019 at 19:11

   For mig er en parodi når nogen spiller en rolle som forstærker nogle særlige personlighedstræk. Fx at en typisk iværksætter er benhård (fordi han/hun er biiiz), har shamballa armbånd (fordi han
   /hun selvfølgelig også er spirituelle – men så også lige råd til at give 40.000kr for et flettet lavastens/diamant armbånd), har endagsskægstubbe (fordi man er badass) og et stort dyrt ur… aaaaalle de der ting som når man sætter dem sammen bare bliver til et – undskyld mig – men ret karikeret billede. Hvis han virkelig ER som han optræder på skærmen, så fair nok. Men jeg vælger simpelthen at tro at det er en selvforstærket rolle (=en parodi) han spiller. Lidt som at Blachmann er blevet en parodi på Blachmann: Altså så selvforstærkende at det blir karikeret (og ret kedeligt og uautentisk at høre på). Altså.. Er jeg den eneste der synes at det bliver lidt ufrivilligt morsomt..?
   Jeg er slet ikke i tvivl om at han er dygtig til det han laver og at han ved hvad taler om. Men jeg ville have 100x mere respekt for ham hvis han også var ‘stor’ nok til ikke at tale ned til folk. Det har jo aldrig undermineret ens autoritet også at være flink, som jeg fx synes at både Christian Stadil og hende der med gummistøvlerne er gode eksempler på.

   Kh Ida

   PS. Jeg har måske set 6-7 afsnit af Løvens Hule, så måske ved jeg bare slet ikke hvad jeg snakker om. I så fald må du gerne hånle højt!

   • Reply Marie 2. februar 2019 at 17:20

    Enig! Han er altså lidt en mundfuld… Jeg kan dog bedre klare ham end Gummirøjs-damen – det er Ilse Jacobsen, går jeg ud fra? Der var noget med at hun decideret mobbede sine medarbejdere, så det ville måske være meget fedt, hvis hun ikke bæev fremhævet som forbillede (for licens-penge).

    • Reply Maj 6. februar 2019 at 12:55

     Men alle de ting du fremhæver er jo ‘bare’ tegn på, at han har dårlig stil (eller for mange penge og derved prøver at købe sig til stil, som ikke er lykkedes’).

     Og så lige for at indskyde, til Marie, sagen om Ilse Jacobsen kom jo først frem her i slutningen af sidste år, hvordan skulle DR have nogen som helst ide om dette, da det ikke var kommet ud i pressen endnu? Hun er jo heller ikke med i den nye sæson, så at sige at hun bliver fremhæver som et godt eksempel ‘for licenspenge’ tangerer altså til samme rustne kritik, der altid kommer fra DF, når DR laver noget de ikke bryder sig om ‘fordi licenspenge’..

     • Marie 6. februar 2019 at 21:40

      Sorry Maj, jeg var ikke klar over, at der var tale om en genudsendelse/en sæson optaget for flere måneder siden. Må indrømme jeg er stoppet med at se det, fordi jeg synes, det blev for uinteressant. Og så til noget helt andet: det er lige godt første gang, jeg er blevet kaldt DF’er, går ud fra at det er ment som en fornærmelse af en art. I min (ikke-DF) verden er det ikke et problem at stille spørgsmålstegn ved, hvordan DR bruger penge, netop fordi vi alle bidrager, og derfor bør have en holdning.

 • Reply Mette 31. januar 2019 at 17:14

  Købte de bukser i sommer, og de er så gode. Men er de ikke alt for korte til dig her om vinteren?
  Kh Mette,177cm hvis ankler fryser i den model.

  • Reply Ida 31. januar 2019 at 19:13

   Ha! Hvor er det sjovt du siger det – jeg tænkte for første gang over det i morges! Var sådan “shit, jeg burde jo have benvarmere på”. Har aldrig oplevet det før, men kører også ret religiøst med uldsokker og høje doctor martens støvler så snart temperaturen kommer under 5 grader:)

  Leave a Reply