Det (mor)somme liv

Meanwhile

– er min nye guilty pleasure next level: Olivenolie, salt og hvidt brød. Kan. Ik. Styre. Det.

– Kan jeg ikke komme over The Girl Shop. Min kollega tippede mig om hjemmesiden i sidste uge og den har ætset sig fast. Tjek den ud.

– rørte jeg ved en kvælerslange i dag. Og så cirka 100 hammerhajer ude i Den Blå Planet. Drengene og jeg tog alene derud, mens Niklas fik lidt alenetid. Det trænger han vist til.

– kan jeg umuligt være den eneste der er ret træt af at man for at forlade Den Blå Planet, skal gå igennem et plasticinferno aka deres museumsbutik. Deres miljø-pledges klinger lidt hult i de 20 minutter man bruger på at overbevise sin overtrætte 3-årige om, at man ikke skal have en made in china nylonmuræne med hjem.

– har jeg fødselsdag på Onsdag. 34 år. På en Onsdag. I januar. Hvis ikke det er gråt-i-gråt, så ved jeg ikke hvad er.

– topper jeg ovenstående af med at ønske mig en kompostbeholder i fødselsdagsgave #helloooSEXÆY

– var jeg i byen med min gode, gamle veninde i Fredags. Og vi snakkede med søde mænd og damer og havde løst hår og nogle meget stramme bukser på. Det kan også noget.

– Er jeg kun nået halvvejs igennem Wuthering Heights. Den er okay, men sgu ikke lige så nem som jeg havde håbet på. Så den er jeg pt ret meget utro med både Line Knutzons “Camille Clouds Brevkasse” og Søren Ryges “Haveglæde”. Lol.

– kan jeg (måske lidt i forlængelse af det her indlæg) virkelig anbefale teaterstykket “med mig selv i mine egne arme” som handler om at være eller ikke at være mor og som spiller på Østerbro Teater frem til 2. feb. Jeg har altid været vild med Christina Hagen, som har skrevet monologen, mens skuespiller Ida Cæcilie er et nyt – og pissefedt – bekendtskab.

– glæder jeg mig helt åndssvagt til min vinterferie, som jeg slet ikke har råd til, her om 2 uger. Knap en uge på langrend i Norge med min far og Kurt. Åh, hvor blir det dog godt.

– bad mit modelbureau mig om nye poler i Fredags og i weekenden kunne jeg så med ro i sindet, konstatere at mit selfiegame stadigvæk er freaking strong.

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Marina 20. januar 2019 at 20:02

  Åh ja, The Girl Shop har jeg også været forbi. Av av og tusinde hulk.

 • Reply Kirstine 20. januar 2019 at 20:33

  Åh Ida, Søren Ryge OG kompost? Welcome to the dark side, my young Skywalker!

  • Reply Ida 28. januar 2019 at 20:53

   Jaaaah! Jeg har nu – efter dine anvisninger – officielt efterladt en spand fyldt med klammo køkkenaffald (IKKE tilberedt mad!) og blade i skøn forening, på vores terrasse. Håber fandme ikke rotterne plyndrer den mens jeg er væk. Wish me luck Obi-Wan-Komposti!

 • Reply Marie 20. januar 2019 at 21:33

  Wow du er pæn og har flot hår Søren Ryge er Gud.

  • Reply Ida 28. januar 2019 at 20:53

   TAK! Og ja!

 • Reply Henriette 20. januar 2019 at 22:35

  Arghhh, vi skulle have været på Den Blå Planet i dag – men der var én, der for en gangs skyld skulle sove en virkelig laaaaaang lur – havde ellers fangirlet dig for vildt!
  Thegirlshop – uha, tankevækkende.
  Tillykke med fødselsdagen. Håber, du ønsker dig noget andet også – sådan noget kompost er altså et langtidsprojekt – sådan lidt federe i teorien end i praksis , hvis du spørger mig…kompostorme skulle vist speede det lidt op…

  • Reply Ida 28. januar 2019 at 20:55

   Du må fandme altid fangirle mig! Næste gang! Og tak – jeg fik sgu ikke en kompostbeholder, så nu har jeg proppet en masse klammo køkkenaffald ned i en spand med nogle brune blade. Er ikke umiddelbart sikker på at det er way to go…lol.

 • Reply Kirstine 21. januar 2019 at 16:54

  Ok, kun for dig: https://www.plantesmilet.dk/no-nonsense-havekompost-kompostering-for-begyndere/

  Og friskt nok at tage i Planeten alene med to børn.

  • Reply Ida 28. januar 2019 at 20:55

   Ejmenaltså – TAK!

 • Reply Mie 22. januar 2019 at 10:01

  Hey, januarfødselsdage er da det fedeste! Året bliver lissom sparket i gang, og hvem har brug for flag og bobler, når solen alligevel skinner?
  Rigtig god dag i morgen – hvis jeg kan klare at blive 36 uden krise, kan du sgu også magte sølle 34… ❤️

  • Reply Ida 28. januar 2019 at 21:00

   Jamen det er sgu også rigtigt! SKÅL for helvede! Håber din dag også var/er/blir god på den utrolig voksne måde.

  Leave a Reply