ikkebetalt ikkesamarbejde

#erdetmandag

Jeg var ude og lufte mine come fuck-me-heels i går og til alle der har siddet i åndeløs spænding, gik det rigtig godt. Mine alt andet end fuckable øvrige cykelaccessories hev looket ned i et nogenlunde neutralt leje – og så var jeg flankeret af noget lækker armcandy (min mand) som tilmed orkede at fotografere mig. Genialt.

Til de interesserede, så passer det forøvrigt ikke, at de ikke føles som høje hæle (men det er der vel heller ikke nogle, der for alvor tror på?). Tilgengæld ER de behageligere end andre stiletter, men klokken to, efter 7 timer, måtte jeg alligevel trække kunstig-hofte-kortet og hoppe i loafers. Og NU snakker jeg ikke mere om de sko.. (tilføjelse: Jeg har selv købt og betalt de sko – det er bare subjektiv, public service, fordi jeg synes der er så mange overglade betalte bloggere, der skriver om dem for tiden).

Resten af weekenden er gået med zoologisk have og tigertræning i Vanløse og 200 psykiske nedsmeltninger fra min treårige. Phew. Mandag, du kommer bare!

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply VenterPaaVinBlog 13. maj 2019 at 10:14

  Du er så pisse cool – skulle jeg cykle 3 meter i stiletter havde jeg brækket både arme og ben, samt formentlig mistet både pedaler, værdighed og mit nuværende jeg-har-ikke-kørt-nogen-over-rygte.

  – A

  • Reply Ida 13. maj 2019 at 18:01

   Åh, stop it you! He, er sikker på at du godt kan pull en stilet-cykeltur af, hvis du en dag blir desperat nok:) Kram ida

 • Reply Minikat 18. maj 2019 at 19:16

  Kødfrynsetæer er så ækelt præcist, vidste præcis hvad du mente INDEN jeg så billedet

  • Reply Ida 3. juni 2019 at 18:08

   Word

  Leave a Reply