Tanker

Hvorfor har du græd i øjnene?

Jeg ved sguda ik hvorfor. Er nok bare løbet tør for hjerne. Og for krop. Og tabt min sjæl på Sluseholmen kl 17.30, da jeg cyklede hjem og godt ku mærke, at det nok var en af de der åndenødsdage, man først opdager, når den er overstået. Den startede klokken seks da Otto vækkede os, så afleverede Niklas og jeg mødte 8.30. Hele dagen gik med møder og arbejde og det var ligesom først derhjemme, da døren lukkede bag mig, og jeg sad på gulvet med to trætte børn, at jeg opdagede at jeg er gået langt over stregen for hvad jeg magter. Men det er løbet jo ligeglad med, for selvom jeg i teorien har fri i morgen, er jeg mega bagud på arbejdet og vi får Air bnb gæster og skal pakke til sommerhus og jeg kan overskue præcis ingenting af det. Der er plads til lige præcis nul af alt det dejlige, fordi al energi er gået til arbejdet.

(…)

I dag er det Torsdag og nu har jeg taget en tudekiks, holdt min ugentlige fridag (som jeg ikke nåede sidste uge og egentlig slet ikke har tid til), drukket vores pant op på Coffee Collective, skrevet på min bog (bliver nødt til at skrive det højt, ellers er det ikke sket) og haft besøg af en veninde og verdens sødeste baby (#kugodt). Mens jeg har siddet i fosterstilling og skrevet har nogen gjort rent i vores lejlighed og om lidt kommer Niklas og min mor hjem med et par børn og så tager vi sgu til Dragør og i sommerhus og spiser nogle kridhvide kulhydrater.

Det er okay.

 

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Maude // skøreliv.dk 16. maj 2019 at 15:45

  Hjerte-hjerte-hjerte!! Sender dig lige en giga-krammer!

  • Reply Ida 3. juni 2019 at 18:11

   TAK søde dame! Jeg har glemt at svare på kommentarer i 100 år. Men tak. Og tillykke med sønneke.

 • Reply Maria 16. maj 2019 at 18:35

  Sender dig et stort kram.
  Og så vil jeg lige fortælle dig, at jeg synes du skriver vanvittig godt. Jeg er bliver så glad, når der er et nyt indlæg fra dig, og gemmer det altid til jeg har rigtig tid til at læse det. Du skriver så vedkommende, levende og ærligt.
  Jeg ved godt det ikke forandrer noget for dig, men jeg håber alligevel det måske kunne gøre dig glad.
  Mange kram fra Maria

  • Reply Ida 3. juni 2019 at 18:12

   Sikke dog en dejlig besked fra dig der lå og gemte sig! Tusinde tak. Det gør mig mega glad.

  Leave a Reply