Rejse

Afsted med mig!

I min krop bor der både en 20-årig modeblogger og en gammel mand i bar røv og træsko. Somme tider kommer de lidt op at slås om pladsen derinde – f.eks for 10 minutter siden, da jeg kiggede ned ad mig selv på vej ud til min gate. Bajer og Beyonce i skønno mix!

I dag faciliterede jeg en udviklingsdag for 200 kolleger og det gik fandme godt. Jeg er sgu så stolt af mit arbejde og dem jeg arbejder sammen med – totalt lækker følelse at gå på weekend med. En anden lækker følelse er tanken om den skybar, hvor jeg skal sidde i aften og drikke dyre drinks med min mand, mens vi kigger ud over Oslo. Jeg har tænkt mig at læse alle kommentarer fra sidste indlæg højt for ham (seriøst. Tak).

I morgen skal vi i spa og til et dejligt bryllup med søde venner og der er ingen børn. Intet putteshow, ingen paw patrol plastre, ingen Dora the explorer, ingen fryselasagne, ingen slåskampe. Det er bare ham og mig (og fest!). Og. Det. Blir. Så. Godt.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply