Det (mor)somme liv

Hedebølge, hedeland, hedsomhed

Jeg ligger og sveder i underhylere og putter Otto (genialt koncept, det der med at putte børn enkeltvis, forøvrigt).

I går var jeg i Hedeland og se The Sound Of Music på udendørs amfiteater i lyserød solnedgang. Og som den closeted musicalsucker jeg altid har været, må jeg bare sige: Mm-mmmm! De sange der er fucking gode! “My Favorite Things” sendte mig lige tilbage i armene på Selma i “Dancer In The Dark”. Jeg er fan.

I dag var sådan en, hvor ingen af os rigtigt ku finde ud af at være i vores kroppe. Vi kogte bare rundt i vores have, hev kartofler op ad jorden, såede salat på al den nye plads og prøvede at give vores tomater og beskidte gulvtæpper noget tiltrængt TLC. Især Kurt kededede sig – noget han i øvrigt gør ret ofte i weekenderne, men det gør ikke så meget, når hverdagene er happening.

I bilen på vej hjem slog det os begge at vi satme lissom skal på Roskilde om sølle 3 dage. Jeg glæder mig ekstra meget i år. Tror det er en kombination af line-up’et (jeg føler jeg mig ret forbundet med flere af både de store og små navne, hvilket ellers aldrig sker), at jeg har foræret min far en endagsbillet i 60 års fødelsdagsgave og derfor skal bruge hele torsdagen med ham, og så det her varme sommervejr, som bare kalder på orange solnedgange, langsomme morgener og masser af musik. Øverst på min herligt skitzofrene rf19 bucket list er, ud over upassende mange fadøl, Robert Plant, Tears For Fears, Underworld, Sharon Von Etten, Christine and the queens, Jada, Robyn, Wu-Tang Clan, Vampire Weekend, Søren Huss, Rosalia, Spiritualized, Lizzo, Janelle Monae, The Cure, Hans Philip, Empire of the Sun, Barselona og Bob Dylan.

Er der nogle jeg har glemt / ikke kender?

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Sophie 1. juli 2019 at 8:30

  Gode navne, men Jungle! Se musikvideoen til Heavy California, hør Busy Earning eller Platoon og du er klar 🙂

  • Reply Ida 7. juli 2019 at 21:24

   Taaaak for Jungle! Det. Var. Satme. Godt!!

   • Reply Sophie 8. juli 2019 at 11:26

    FEDT!
    Var selv i pitten tre meter fra scenen og kunne have sat koncerten på repeat!

    <3 Roskilde !

 • Reply Astrid 1. juli 2019 at 11:51

  Ulver, speaker Bite me og spleen united. De to sidste kender du nok men lyt lige til ulver. Norsk Black, der har udviklet sig i en elektronisk retning. De spiller desværre midt i tears for fears ellers ville jeg helt sikkert se dem.

  • Reply Ida 7. juli 2019 at 21:26

   Ej, jeg missede Spleen United Hørte ellers meget godt om både dem og Ulver. TAK ellers for festivaltips. Håber du havde en god rf – og ikke alt for slemme tømmermænd

 • Reply Louise 1. juli 2019 at 18:10

  Fuck. Jeg skal ikke på Roskilde-krisen kradser her. Der er flere navne jeg dør lidt over ikke at se. Men næste år mand! Så skal der suges noget Roskilde sangria og tisse ungdomsagtigt. Håber I får en skøn Roskilde.

  • Reply Ida 7. juli 2019 at 21:27

   Og så er det jo også 50 års jubilæum, så mon ikke vi har et solidt line-up i vente. Vi ses! Kh Ida

  Leave a Reply