Meanwhile

– Blev det her skrevet i går aftes som en overspringshandling. Jeg glemte bare lige at trykke på udgiv…

– Lyner det helt sindssygt i København lige nu. Shiiiiit… Skybrudssæson sæt igang!

– Har jeg lige lappet min cykel uden hjælp for første gang. Jep, jeg er 34. Og ja, jeg blev virkelig glad, da jeg opdagede at jeg havde to naboer fra gården som sandhedsvidner

– Prøver jeg at være ret Pippi Selvfed omkring ovenstående, men lets face it. Sandsynligheden for at dækket er fladt i morgen er nok ca. 60% (hola fra fremtiden – dækket var megafladt🙄)

– Er jeg fuldstændig enig med Karoline i betragtningen om skydningen af nybagte mor Yvonne Strahovski aka Serena i Handmaids Tale 3 sæson er OPTUR. Jeg tænkte præcis det samme: Tak Hulu for at skildre en helt normal efterfødselskrop, når nu det havde været så oplagt at gøre det modsatte.

– Skal min mand og jeg på vores første weekendtur uden børn i 4 år i næste weekend – Til Oslo. Hotel, fly og babysitter tjeeeeek. Første ferie uden børn. Eller det vil så sige at han skal afsted. Jeg skal ikke. For det eneste jeg skulle huske, var at bede om fri fra mit arbejde i ordentlig tid. Og det har jeg glemt. Så nu tager han alene derop tidligt fredag morgen og så lander jeg fredag aften efter arbejde. Pisse fucking flot Helle.

– Drikker jeg whisky med is lige nu. Whisky og tordenvejr kan altså noget.

– Er jeg virkelig glad for mit øjenskygge-setup for tiden: Har købt sådan en genbrugelig palette fra mac med plads til 4 øjenskygger. Og så køber jeg bare øjenskyggerne løse for 100 kr, når jeg løber tør (jeg går med makeup hver eneste arbejdsdag, fordi pseudotvillinger, så det sker jævnligt). De er kun pakket ind i lidt pap, så det føles næsten emballagefrit. Til hverdag bruger jeg farven Grain (sandfarvet med perlemor) og Vanilla (lys hudfarvet med perlemor). Til fest bruger jeg Rule (orange – pææænt til kedelige mørkeblå øjne) eller Black Berry (mørkelilla – ser ret sygt ud indtil jeg tager mascara på). Og så bare en blend-brush til 80 kr. fra Gosh.

– var vi på Amager Strandpark forleden. En reminder til alle Kbh’ske småbørnsforældre: Hvis man cykler helt ud til kayakklubben, sidder man lige der hvor kitesurferne er. Børnene elsker det. Og de der surfere har meget stramme wetsuits på. Alle vinder.

– Så jeg for første gang “The Way We Were” forleden, og efter 20 år som dedikeret SATC fan, var det lidt ligesom at lære latin. Det er der Michael Patrick King har det fra!

– Hører jeg Faye Webster, Jamila Woods og Los Coast på repeat for tiden. Især de her 3 numre får mit musikhjerte til at poppe <3

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Karoline // icarriedawatermelon.dk 13. juni 2019 at 18:09

  Har ikke hørt udtrykket “flot, Helle” i 15 år! Troede faktisk ikke at andre kunne huske det! Det ville nok ikke blive samlet i vores politisk korrekte 2019, men hvor var den altså en landeplage dengang. Og tak for link, jeg sidder her og venter på at det bliver mørkt nok til endnu et afsnit Handmaids, det er for vildt at være 34. Rigtig god tur til Oslo!

  • Reply Ida 17. juni 2019 at 17:22

   Haha! Lucky 34! Jeg fik slet ikke svaret. Det var først da “Flot Helle” kom ud af mine fingre, at jeg kom i tanke om dem. Lykkelig glemt var hjelmen. Helle. De små stykker udskårne slik. Phew, det var en hård doku. Og ja – ret tarveligt udtryk faktisk. Morhumor på ordentligt lavt plan.

 • Reply Miriam 16. juni 2019 at 16:23

  Oslo, byen min! <3 Anbefaler å gå opp til Torshov og Sagene hvis dere vil rømme litt fra Grünerløkka.

  • Reply Ida 17. juni 2019 at 17:19

   Ejjj, hvor dejligt! Håber vi får lidt tid. TAK! Og fin blog du har – den glæder jeg mig til at følge:)

  Leave a Reply